Egy leheletnyi szűrő használat és máris eladhatóbb az ingatlan. Így fotózza be lakását!

Egy leheletnyi szűrő használat és máris eladhatóbb az ingatlan. Így fotózza be lakását!

Nem lehet minden eladó otthon extrém különleges, egyedi. De hát eleve nem rongyrázásra keresünk élőhelyet, hanem nyugalomra, kényelemre. Hogy melyik lakások mennek el hamarabb? Az ár-érték arányon felül a prof(nak tűnő) fotósorozat az egyik kulcs. Megmutatunk egy jó példát arra, hogy a színek élénkítése hogyan növeli esélyeinket az ingatlanpiacon. A modell: egy 59 nm-es lakás Zöldmál városrészben, a fővárosban!

Az alábbi tulajdonos nem csinált különösebb rendet, nem pakolta el a személyes tárgyait, a képek ettől még működnek. Még pedig az utólagos effekt használat miatt. Semmi csalás nincs a dologban, inkább olyan ez, mint amikor az almát fényesre dörzsölve teszik ki a pultra, így előbb téved rá a szemünk és az étvágyunk is hamarabb megjön rá.

Az okos telefonok és mezei számítógépek korában, az ingyenes applikációk segítségével pár perc alatt mi is hasonló eredményt érhetünk el fotóink esetében. Érdemes ezt a plusz pár percet az ügyre szánni, mert az átlagfelhasználók közül így könnyen kitűnhetünk. Ráadásul ez semmilyen többlet költségbe nem kerül.

A blogon további hasznos tippjeink érhetőek el a hirdetésekkel kapcsolatban !

01

Az ingatlan adatai

  • Ár: 38.400.000 Ft
  • Lakás típusa: Alagút zsalu
  • Alapterület: 59 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

Zöldmál legszebb részén a Zöldlomb utcában eladó egy 59 m2-es, keleti tájolású, III. emeleti lakás.
Az épület alagútzsalus eljárással, lift nélkül épült. Az 1+2 szobás lakás helyiségei: nappali, két külön bejáratú félszoba, nyitott konyha – előtér, közlekedő, fürdőszoba és külön WC.
A lakáshoz tartozik egy 4 m2-es beépített lodzsa. A közös költség személyfüggő, amely magában foglalja a fűtést, a korlátlan hideg-meleg vízfogyasztást, a lépcsőház takarítását, valamint a szemétszállítás díját is.
02
03
04
05
06
06a
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!