Szerintünk ez egy megosztó lakás lesz…10 fotó a Lovag utcából, egy 74,99 milliós lakásból

Szerintünk ez egy megosztó lakás lesz…10 fotó a Lovag utcából, egy 74,99 milliós lakásból

Mi magunk sem tudjuk még, mit is érzünk a képek láttán. Szeretjük? Semleges? Valami esetleg nem tetszik? Az ilyen hirdetések mindig érdekesek, és beindítják az ember fantáziáját. Fejben lakásberendezők, irány az album!

“VI. kerületben, a Lovag utcában megvételre kínálunk egy IV. emeleti, 78 m2-es, belsőépítész által tervezett, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ prémium kategóriás lakást. Az eladásra kínált ingatlan keleti tájolású, utcai, amerikai konyha-nappali kialakítású, valamint 2 külön nyíló hálószobával rendelkezik. A nappaliban szeletelt téglaburkolat került a konyhát és a nappalit valamelyest elválasztó falazatra. A lakásban 2 – egy kádas és egy zuhanyzós – fürdőszoba került kialakításra. A lakás FISHER ART oldalfali mono-split beltéri klímákkal, ajtólapu beltéri ajtókkal, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a padlófűtést és a meleg vízellátást központi kazán (VIESSMANN 200W B2HA 49KWH) biztosítja.

00a

A lakás vételára az egyedi konyhabútort és a GORENJE ORA-ITO beépített konyhagépeket tartalmazza! A hirdetésben feltüntetett összesített értékesítési alapterület az 1,90 m belmagasság alatti területek tényleges alapterületét, valamint a teraszok tényleges alapterületét tartalmazza. A berendezési séma tájékoztató jellegű. Tervezett közös költség: 280 Ft/m2. Az épület kívül-belül felújított. A lakáshoz pincei tároló kötelezően vásárolandó!”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 74.990.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 78 nm
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újépítésű
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

01

02

03