Szerelem: egy Vonnák János villa a Kis Svábhegyen

Szerelem: egy Vonnák János villa a Kis Svábhegyen

Ha Vonnák János neve nem ugrik be azonnal, semmi gond, hoztunk pár érdekességet és egy igazán kedélyes videót róla. Na és persze mutatunk egy 750 milliós villát a Kis Svábhegyen!

 

Az eladó villáról, részletesen

 

“Kis Svábhegyen eladó egy 1992-ben épült, 4 szintes, 500 nm-es, kétlakásos, Vonák János tervei alapján, a Bauhaus építész iskola jegyeit magán viselő, modernista villa 672 nm szép kertben. Az utcáról 80 nm-es földszintre érkezünk. Itt a 3 autó számára kényelmes garázs, egy kellemes 7×3 m-es, ellenáramoltatós beltéri medence, wellness helyiség szaunával, öltöző-zuhanyzóval, egy kellemes borospince, mosókonyha és tárolók találhatók.  A 130 nm-es I. em-i lakás egy hatalmas, amerikai konyhás nappalival és étkezővel, és egy nagyon csöndes belső kertre néző nagy terasszal. Nagyméretű hálószoba, fürdőszoba, gardróbszoba, kiszolgáló helyiségek kaptak még itt helyet. 

 

A II. szinten egy kétszintes 170 nm-es lakásba léphetünk be. Itt is amerikai konyhás, tágas, teraszos nappali és kertre néző erkély, hálószoba fürdőszobával fogad bennünket. A III szinten egy tetőtéri szoba található, amelyhez egy nagy, L alakú tetőterasz tartozik, ahonnan szép városi illetve zöldre néző panorámát kapunk. Az egymástól teljesen szeparált szintek egy belső lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg, ahová egy lift beszerelhető (a liftakna előkészítése megtörtént.). A lakás melegéről a saját cirkó padlófűtés gondoskodik. Jellemző a lakásban a carrarai márvány padló, a minőségi anyagok felhasználása. […]”

 


További képek a Vonnák villáról épületről az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük. 

 

Vonnák János: egy igazán kedélyes, profi művész

 

Az Építészfórum YouTube csatornáján talált videó 70. születésnapján köszöntötte a Bauhaus építész iskola hatása alatt álló művészt. A felvételek egy igazán pozitív, izgalmas ember benyomását keltik. Ami alapján valahogy még többet ért meg az ember egy-egy alkotó munkáiról. De egy izgalmas interjút is találtunk a Magyar Lakóépület egyik, digitálisan elérhető, befotózótt számában. 

 

A letisztult formavilág és a kedélyes emberek szerelmesei mindkét anyaggal feltöltődhetnek a hosszúhétvégére!