Sosem hinné el, mit lehet kihozni 14 nm-ből Vácon!

Sosem hinné el, mit lehet kihozni 14 nm-ből Vácon!

Vácon találtuk ezt a 14 nm-es kicsi szuterént a helyi ingatlanpiacon. A minilakás teljeskörűen felújított, gépesített és bútorozott. Bárki is tervezte, nagyon alaposan átgondolta és kihasználta minden négyzetcentiméterét. 

 

“[…] Eladó Deákváron 14 m2-es szuterén lakás. A 14 nm-es kicsi garzon teljeskörűen felújított, gépesített, bútorozott. Az ingatlan melegéről fűtőpanel gondoskodik.

Egy kis ékszerdoboz.

A környék kifejezetten csendes és rendezett, minden megtalálható a környéken: iskola, óvoda, orvosi rendelő, piac, gyógyszertár, boltok. A tömegközlekedés kiváló.

A kis lakás keresi új tulajdonosát. Ha szeretnél egy csendes környezetben élni jó lakóközösségben, de mégis közel mindenhez, ez a kis ékszerdoboz legyen a te választásod.

Csak rád vár! […]”

További fantasztikus, hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, 14 nm ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?