Se víz, se gáz nincs, mégis hihetetlenül vonzónak tűnik ez a 74,9 milliós csopaki szépség!

Se víz, se gáz nincs, mégis hihetetlenül vonzónak tűnik ez a 74,9 milliós csopaki szépség!

Klasszikus borospince eladó a Balaton közelében. A villany ellátás működik, az egyéb komfortokért még kicsit tenni kell. De ha valaki a nyugalmat és bájt keresi, annak ez a nyaraló már így is kincs számba megy!

“Együtt eladó egy 865 nm-es telken álló épület (csak villany van), és 8 sor olaszrizling kordonos szőlő, valamint 3025 nm szántó besorolású külterületi telek. Az épület az 1800-as évek második felében épült, eredeti formájában felújított, i nádfedeles tetővel, borospincével.
A telek Csopak híres borvidékének szívében található, pazar örökpanorámával a Balatonra, beleértve a Tihanyi félszigetet az Apátsággal. Csopak ezen részén az egész hegyoldalt szőlő borítja, amelyben a pincészetek impozáns épületei emelik tovább a környék szépségét. Az ingatlan a Balaton Felvidék három vitathatatlanul legnevesebb borászata és a hozzájuk tartozó éttermek között található; közvetlenül a Petrányi Pince és Borterasz alatt helyezkedik el, a Szent Donát Birtok a Márga Bisztróval is csak néhány perc gyalog, a Söptei Pince és Étteremhez is könnyűszerrel el lehet sétálni, de a csopaki strandra vagy a CODE ZERO – borbárhoz is könnyű legurulni egy biciklivel.

00a
A telek “szántó” részét évente 2-3-szor szokták egy traktorossal levágatni, szőlőültetési kötelezettség nincs. A kertben a pár sor szőlő mellett cseresznye-, alma-, szilva-, dió-, mandulafa van még és egy gyönyörű fügebokor – nincsenek vegyszerrel kezelve.
Ez egy csendes, romantikus, igazi vidékies hangulatú hegyoldal, a Bakony déli fekvésű lankája, a Bakony-Balaton UNESCO Globális Geopark | Bakony-Balaton … szívében, erdők, források, gyurgyalagok, búbospacsirták, őzek, rókák, szarvasok vidéke, ahonnan nagyszerű kirándulásokat tehetünk a Balaton-felvidéki Nemzeti Park csodálatos vidékén.
Irányár: 74,9 millió”

00b

00c

Az ingatlan adatai

  • Ár: 74.900.000 Ft
  • Nyaraló típusa: Hétvégi ház
  • Alapterület: 40 nm
  • Szobák száma: 1
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

01

01a

01b

02

02a