Ritkán látható momentum: így fest egy eladó luxus lakás a kialakítás és a befejezés fázisában!

Ritkán látható momentum: így fest egy eladó luxus lakás a kialakítás és a befejezés fázisában!

Ki ne szeretnék az ilyen volt, ilyen lett montázsokat? Egy ház, lakás kialakítása az alapoktól a művészi káoszon át a kialakult rendig mindig lenyűgöző. Most jöjjön egy olyan, luxus környezetben épült lakás, amelynek hirdetője több munkafázisban is készített képet az egyébként 40,9 millióba kerülő ingatlanról. Köszönjük neki!

Szeged, Újszeged lakóparkjában 97 m2-es lakás kulcsrakészen eladó. A kimagasló, exkluzív kivitelezésű, luxus környezetben épült 4 lakásos társasház földszinti teraszos lakását kínálom eladása. Az ingatlan Nappali, konyha-étkező+ 3 hálószobás. A lakáshoz saját szauna, pezsgőfürdő, és tároló tartozik. Napos világos fekvés. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos. A magas minőségű konyha konyhagépekkel tartozéka a lakásnak. A fürdő, wc külön van. A saját kert kb 150 m2-es.”

delmagyar_02-03a

Nem lesz tehát oka panaszra annak, aki megveszi az ingatlanbazar.hu oldalán talált lakást. Aki pedig az átalakulásra kíváncsi, az előtte és utána fotókat itt és itt tudja összehasonlítani!