Pincészet újrahasznosítva?

Pincészet újrahasznosítva?

Hatalmas, panorámás, elegáns épület Badacsonyban keresi új gazdáját. Az biztos, már most nem úgy fest, mint felépülésekor. Mit gondol, mi történt mostanában ebben a szépségben?

A szüret közeledtével mi is elkezdtünk pincéket és szőlőket nézegetni. De szinte azonnal leragadtunk az alábbi, badacsonyi épületegyüttesnél. Ha valaki látta az Artus Kortárs Művészeti Stúdió Ulysses nappalija című előadását, talán nem lepődik annyira meg a kialakításon.

Mindenki másnak talán újdonság lehet a kanapék halmozása egy nyers és üres térben. A háttérben kialakított színpad azért gyanakvást kelt, hogy mi folyhat a helyszínen.

pin1

A kissé titokzatos hirdetés alapján nem túl sokat tudhatunk az ingatlanról. Ami biztos, a 4175 nm-nyi mezőgazdasági területen áll egy épületegyüttes, melynek egy része fel van újítva, más részei kissé romosak. A vételiár pedig 155 millió forintban van megjelölve.

pin2

Mi a magunk részéről nagyon örülünk minden kezdeményezésnek, ami funkció nélkül álló épületeket élettel tölt meg. Úgyhogy drukkolunk a pincészetnek, nyerje el új, méltó szerepét, vagy kapja vissza eredeti fényét és feladatát.

pin

pin3

További képek a badacsonyi pincészetről az Ingatlanbazár.hu oldalán, az alábbi linken!