Pince vagy loft? Egy különleges lakás a Logodi egyik lépcsőjénél!

Pince vagy loft? Egy különleges lakás a Logodi egyik lépcsőjénél!

A Budai Vár alatt húzódó Logodi utcának különleges hangulata és vonzereje van. Egyik sajátossága az épületek szintjeinek utcaszinttől való, izgalmas eltolódása. Így lehet egyszerre szuterén lakásunk a loft elemeivel ötvözve! Egy érdekes, 51,9 milliós ingatlan “minden csak nézőpont kérdése” jeligére!

Loft és pince hangulat az egyben!

 

“A Vár alján, a kedvelt Logodi utcában kínálunk megvételre egy FELÚJÍTOTT, BELSŐ KÉT SZINTES lakást! Az ingatlan egy klasszikus loft lakás stílusjegyeit viseli magán: jó fényviszonyok, változó belmagasság, átlátható terek, letisztult formavilág jellemzik. A remek lokáció mellett a társasház is szép, rendezett, kulturált lakóközösséggel.”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 51 900 000 Ft
  • Méret: 56 m2
  • Szobák száma: 1
  • Bútorozott: Igen
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Loft lakás – na de mégis mi az?

Loft, penthouse: gyakran szembejövő kifejezések. Használatuk és jelentésük azonban még mindig okoz némi fejtörést. Amit az sem könnyít meg, hogy az ingatlanhirdetések során sokszor figyelemfelkeltő szándékkal is használják őket, bár a konkrét otthon néha se nem loft, se nem penthouse.

“A loft, mint ingatlantrend az 1970-es években, Angliából indult ki. Ekkoriban a nagy iparvárosokban nagy számban zártak be gyárakat. Ezután kezdték el kihasználni ezeket az ipari használatra épített gyárakat, üzemeket és raktárépületeket.” olvasható az almaimotthona.hu oldalán. A loft eredetileg tahát ipari épületek “újrahasznosításával”, újragondolásával indult.

Mára a hatalmas 5-6 méteres belmagasságokkal rendelkező ingatlanok kapcsán is sokszor használjuk a kifejezést, főként, ha esetleg indusztriális hatást is kelt a belső dizájn.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?