Őszi finomság, karnyújtásnyira a budai erdőktől: egy szuper ház Makkosmárián!

Őszi finomság, karnyújtásnyira a budai erdőktől: egy szuper ház Makkosmárián!

Budakeszi kedvelt, elegáns részén, Makkosmárián, csodálatos ősfás környezetben eladó egy 2010-ben épült, egyszintes, 5 szobás családi ház. Magát az ingatlant is nagyon megkedveltük a képek alapján, de a helyszín volt elsősorban, ami miatt kattintottunk. Nagy séták kutyával, rendszeres kocogás, kisvasút és rétes? Minden a közelben, amire egy kellemes, nyugodt életre vágyó családnak csak igénye lehet!

“A ház 2010-ben épült, de 2012-ben egy nagyobb korszerűsítés történt, többek között a ház szigetelése, vezetékek, illetve az ablakok cserjéje, melyekre elektromos biztonsági redőnyök kerültek. A belső elrendezését tekintve egy kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali, három hálószoba, melyből az egyik galériás, tágas fürdőszoba, egy gardrób, illetve egy dolgozó/hobbiszoba vagy vendégszoba került kialakításra. A fűtés korszerű Norvég fűtőpanelekkel, padlófűtéssel, illetve DAIKIN hőszivattyúval van megoldva, a házban hangulatos kandalló is található.

01a

01b

01c
Az ingatlant egy intim kert öleli körbe, melynek értékét növeli a csodálatos fák mellett, a vörösfenyővel burkolt medence, mely akár kora tavasztól, késő őszig használható, hiszen fűthető. […] Az ingatlan a Budai Tájvédelmi Körzet területén, nagyon csendes, környezetben található, ahonnan rövid idő alatt, aszfaltos úton juthatunk Budakeszi központjába, nagyjából fél óra alatt pedig a fővárosba. ÉLŐ VIDEOS LAKÁSBEMUTATÁS ELŐRE MEGBESZÉLT IDŐPONTBAN ELÉRHETŐ!”

00

00a

00b

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!