Olcsó házikó Lagzi Lajcsi egykori kúriájának szomszédságában!

Olcsó házikó Lagzi Lajcsi egykori kúriájának szomszédságában!

Bár a Galambos család már nem lakik a 2,6 milliárdos kastélyban, mi azért megnéztük, milyen lehetőségek kínálkoznak a tavak szegélyezte környéken. Bár a választék egy szál házból áll, de az az egy igazán aranyos!

Igazi klasszikus magyar vidéki otthon, 100 nm-es ingatlan, mára ún. retró bútorokkal. Mindössze 9,49 millióért! Ha Lagzi Lajcsiéknak nem is lenne elegendő, valakit boldoggá tehet a gyönyörű vidéken, tavak közelében fekvő kis település családi háza. A könnyed sétákon aztán megnézhető, hogyan élnek a multimilliomosok. De ki tudja, melyik portán magasabb az egy főre eső boldogságban töltött órák száma…?

Leírás

MOCSA csendes kis utcájában ELADÁSRA kínálok felújítandó, de statikai jó állapotú  CSALÁDI HÁZAT, barátságos, rendezett előkerttel, amihez garázs, több állattartásra alkalmas melléképület tartozik. Az udvar hátsó része 1000 M2-es ápolt és rendezett kert, ami gazdálkodásra alkalmas, az öntözését egy fúrt kúrt segíti elő. A kert elején található egy boros pince.

A HÁZ alapterülete 100 M2:  előszoba, 2+fél szoba, nappali, konyha és hozzá tartozó kis éléskamrából áll.  Az ingatlan nagyon jó elosztású, de szükség esetén könnyen alakítható. A tulajdonosok 2012- ben a vízvezeték rendszert kicserélték, valamint 2015-ben a tetőfóliát helyeztek el, a tetőcserepet lemosatták illetve az egyik ablakot műanyag nyílászáróra cserélték. Két fűtésrendszer gondoskodik az ELADÓ CSALÁDI HÁZ melegéről, gáz illetve fatüzelésű kazánról működtetett központi fűtés.

Az ingatlan adatai

  • Ár: 9.490.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 100 nm
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

bors

11

12

13

14

15

További képek és információk az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!