Ha 114 nm-es lakásra vágyna az Oktogontól nem messze…

Ha 114 nm-es lakásra vágyna az Oktogontól nem messze…

Akkor természetesen tudunk mutatni egy ínycsiklandozó darabot! 15 fotó és alaprajz egy 139,9 milliós, fullra berendezett luxus lakásról, az Oktogontól kőhajításnyira!

Luxus az Oktongontól nem messze: részletek!

 

“Az Oktogontól tíz perc sétára található, jó állapotú lépcsőházban egy 119 nm luxus ingatlan bútorozottan eladó. A csendes utcára néző 3 és fél szobás lakás az első emeleten található, amely nyitott ablakok mellett is biztosítja a csendes otthon érzetét, mivel a folyton pezsgő pesti élet zúgása nem hallatszik fel a lakásba.

A dupla komfortos, Oktogontól kőhajításnyira található ingatlan belmagassága 4,4 méter, ami a régi polgári elit élet térszabadság érzetét idézi. A tágas nappali igény esetén kis átalakítással két szobává osztható. A jelenlegi, művészettel foglalkozó tulajdonosok nagy műgonddal válogatták ki a lakásban felhasznált magas minőségű burkolati anyagokat és ezek mellett Európa több városából hozatták a válogatott bútorokat, mint például az eredeti Bécsből származó designer csillárokat.”

Az Oktogontól nem messzi ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 139 900 000 Ft
  • Méret: 114 m2
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Lift: Igen
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

További részletek, fotók és alaprajz az Oktogontól nem messze található lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

 

Tipp mindenkinek, Oktogontól távols és közel!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?