Nyakunkon a hideg, úgyhogy jól jön a szauna a lakásban a VI. kerületi polgári lakásokban is!

Nyakunkon a hideg, úgyhogy jól jön a szauna a lakásban a VI. kerületi polgári lakásokban is!

76 nm-en már sok minden elfér, ettől függetlenül nem olyan gyakori, hogy a család a szauna gőze körül üljön össze. De ahogy mindenre, erre is van példa az ingatlanpiacon! Képzelje csak el a karácsonyi vacsora kiizadását saját otthonában, a szilveszteri dorbézolás kipihenéséről nem is beszélve! Egy ragyogó lakás 79,9 millióért, sok-sok képpel!

“Budapest VI. kerületében, a Diplomatanegyedben, karnyújtásnyira a Kodály köröndtől mind műszakilag, mind esztétikailag teljes körűen felújított 80 nm-es világos, napfényes lakás eladó. Az elegáns ingatlan egy jó állapotú 3 emeletes klasszikus polgári épület legfelső szintjén helyezkedik el.

Az utcai nézetű lakás belső elosztása ideális: tágas nappali, hálószoba, nagy méretű fürdőszoba finn szaunával és jacuzzival, külön WC, vendégek fogadására is alkalmas konyha-étkező és tágas előszoba. A lakás klimatizált, riasztó berendezéssel ellátott. A környék infrastruktúrája és tömegközlekedése kiváló. Pár perces sétával elérhető az Andrássy út, közelben a Hősök tere, a Városliget, a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum. A szomszéd épületben parkolóhely bérelhető. Igényes ingatlan Budapest egyik legelegánsabb és legbiztonságosabb környékén.”

Az ingatlan jellemzői

  • Ár: 79 900 000 Ft
  • Méret: 76 m2
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3. emelet
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Ingatlan állapota: Kiváló

01a

01b

01c

02

03

03a

04

05

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!