Nézzen be velünk egy 10 és egy 13 nm-es, eladó fővárosi lakásba!

Nézzen be velünk egy 10 és egy 13 nm-es, eladó fővárosi lakásba!

Már többször mutattunk extrém kicsi otthonokat, amelyek bebizonyították, a mikro-apartmanoknak is van létjogosultsága. Persze a kérdés mindig a lokáció és a limitált tér kihasználásának módja. Jöjjön újabb két versenyző az apró kategóriából!

Budapest, IV. kerület, 13 m2, 13 900 000 Ft 

IV. kerületben, Újpesten a Nádor utcában, jó közlekedésnél kínálunk eladásra egy 13 m2-es, 2016 ban teljeskörűen felújított, TEHERMENTES, téglalakást. Ingatlannyilvántartási besorolása is lakás!!! A felújítás során műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a fűtést elektromos fűtőpanel biztosítja. KANDALLÓ került kialakításra, melynek használatával jelentősen csökkenthető a fűtésszámla, mely jelenleg a téli hónapokban sem haladja meg a 9 000 Ft-ot. Rendezett lakóközösség, tartalékkal rendelkező társasház. A lakások előtt minden lakó leválasztott magának egy kis kertrészt. Közös költség 6 500 Ft/hó, vízóra van.
Az ingatlan teljesen berendezett, gépesített. Az eladási ár tartalmazza a berendezési tárgyakat, a kandallót és a háztartási gépeket.

00

00a

01

03

03a

02

 

Budapest, VIII. kerület , Józsefváros Városrész, 10 m2, 10.500.000 Ft

Mert nem mindig a méret a lényeg! Ez a lakás mindössze 10 nm-es, de mérete ellenére megvan benne minden, ami kell. Fürdő zuhanyzóval és toalettel. Kis előtér, ahol egy előszoba bútor is elfér. Egy amerikai konyha, illetve a gázt kivezetve, mindamellett, hogy pénzt spórolunk, az amúgy is kis fentartási költségből, több helyet nyerünk, így akár lent is elfér egy kinyitható kanapéágy vagy egy étkező asztal, dolgozó sarok vagy amire szükségünk van. A fűtést meg lehet oldani, egy elektromos konvektorral is, így nem kell gáz átalányt fizetni, csak villanyt, ami mindössze 8-9.000ft/hó, a közös költség pedig KORLÁTLAN VÍZ fogyasztással együtt 6.800ft/hó. A galérián pedig álomra hajthatjuk a fejünket és szekrénynek is van fent hely, így még több pakoló területünk lesz vagy ha lentre rakjuk az ágyat, akkor a teljes galéria részt ’gardróbbá’ alakíthatjuk. Mennyi lehetőség egy ilyen kis lakásban!

04

 

04b

 

05

04c

04a

06

07