Napfényes otthon az Újlipótvárosban, ínyenceknek!

Napfényes otthon az Újlipótvárosban, ínyenceknek!

Nagypolgári életérzés, napfényes ülőke az ablak alatt. Naná, hogy a 13. kerületi Újlipótvárosban kínálnak ilyen szuper otthont! Egy 119 milliós szépség, nagyszerű fotókon. Ha nincs ilyen büdzsénk, akkor sincs baj, inspirációnak jó lehet bármelyik gusztusos belsőtér!

 

A napfényes lakásról, részletesen

 

“Ízlésesen felújított, tágas nagypolgári lakás Újlipótvárosban! A világos, napfényes lakás egy szép állapotú, rendezett, csendes, hívóliftes ház második emeletén található. A bejáratnál belépve az előtérrel egy terű konyha-étkező helyiségbe lépünk. A konyhában egyedi konyhabútor, abban beépített háztartási gépek (Bosch tűzhely, hűtő, mosogatógép, páraelszívó), a padlón spanyol csempe (alatta padlófűtés) és egy konyhasziget van – ám az igazi ékszere a 2 vakablak!

A napfényes konyha-étkező-előtérből nyílik mindegyik szoba, tehát az összes szoba külön bejáratú. A nagyobbik, kb. 36 nm-es utcai szobában a hatalmas ablak alá egy nagyon hangulatos kis pad lett be építve , ahol a kényelmes szivacspárnának is köszönhetően lehetőség adódik a nyugodt üldögélésre, pihenésre, olvasásra. A másik, napfényes utcafronti szobából nyílik egy 2 nm-es erkély és a szobában kialakításra került, egy méretes gardrób-polc is. Mindegyik szoba, így a két kisebb udvari szoba hangulatát is emeli a gyönyörű bambuszpadló. A lakásban 2 fürdőszoba található, mindkettő rendelkezik ablakkal, a nagyobbikban hidromasszázskád a kisebbikben zuhanyozó kapott helyet. A konyhából nyílik egy tároló helyiség, ahol elhelyezhető mosógép, szárítógép és nagy méretű hűtőszekrény is.

A napfényes lakás duplán klimatizált (Fischer klímával) és riasztóval is felszerelt. A felújítás során a teljes elektromos hálózat és a vízhálózat is újonnan lett ki építve. A környék kiváló, minden közel van: a Jászai Mari tér, a Nyugati tér, a Szent István körút, a Szent István park, a Duna 5 perc séta, iskolák, óvodák, boltok, éttermek is mind megtalálhatóak a lakás közelében.”

További részletek és fotók a napfényes lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?