Nagycsaládosok figyelem: 7 szobás ház Szentendrén!

Nagycsaládosok figyelem: 7 szobás ház Szentendrén!

190 millióért mindez az Öné lehet: 340 négyzetméter,  örökpanoráma, garázs, medence-fürdőtó, jakuzzi, szauna, kandalló és még sorolhatnánk. Higgye el, a nappaliban elfér egy kisebb belvárosi lakás is! Abban is biztos lehet, ha ezt a házat veszi meg, az is program lesz, hogy megtalálja benne az összes gyermekét, vagy rájöjjön, ki van otthon és ki nincsen. A minőségre sem lesz panasza, ahogy az sem fog gondot okozni, hogy a vendégek hova parkoljanak. Nézze meg és döntse el, költözne-e azonnal vagy sem. 

“Szentendre legkedveltebb részén, Pismányban ELADÓ egy nettó 340 m2-es családi ház! Örök-panoráma! Garázs! Kocsibeálló! Medence-fürdőtó! Jakuzzi! Szauna! Kandalló!

Akár kétgenerációs háznak is alkalmas!

Pismány legszebb részén (közepén), jó közlekedéssel, eladó egy déli panorámás 1203 m2-es csodás- ősfás, gondozott telek, örökzöld növényekkel, öntözőrendszerrel, terméskővel kirakott, vízforgatós medence-fürdőtóval, jakuzzival!

A 340 m2-es ház 2010-ben magas műszaki tartalommal épült, rengeteg extrával ellátva (külső-belső riasztó, kandalló, kondenzációs kazán, szauna, légkondicionáló, kamera, stb.)!A ház az alábbi helyiségeket foglalja magában:- Földszint: hatalmas 56 m2-es amerikai konyhás nappali-étkező, hálószoba, panorámás terasz, gardrób, szoba, fürdő, wc, kamra- Emelet: 2 szoba, gardrób, közlekedő, erkély, társalgó- Szuterén szint: 56 m 2-es klubhelyiség, gardrób, szauna tér, háztartási helyiség, gépészet, garázs szerelőaknával (ez a szint akár külön lakrésznek is kialakítható, mivel külön bejárata is van!)

Az ingatlan Pismány egyik legkedveltebb, sík utcájában helyezkedik el, akár több autó is kényelmesen meg tud állni a ház előtt (ami ezen a részen nagyon ritka) de az udvarra is be tud állni akár 3 autó is!.”[…]

 

További ajánlatokért böngésszen az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.