Na ilyen egy két és fél milliárdos budapesti otthon

Na ilyen egy két és fél milliárdos budapesti otthon

A III. kerületi Királyok útja név valahogy jól passzol a most következő, milliárdos áron kínált rezidenciához. Melynek, talán nem meglepő módon saját kikötője is akad…

 

A két és fél milliárdos házról, részletesen

 

“IMPOZÁNS, LUXUS REZIDENCIA KÖZVETLENÜL A DUNA PARTON SAJÁT KIKÖTŐVEL!
III, ker. csendes, forgalommentes utcájában, 2005 nm-es, árvíz által nem veszélyeztetett, parkosított telken eladó egy 2008-ban, egyedi tervek alapján megépült, háromszintes 2,5 milliárdos áron kínált luxusingatlan. Az 1200 nm-es házat tágas terek, prémium minőségű beépített anyagok, hatalmas üvegfelületek és Budapesten egyedülálló panoráma jellemzi.”

További részletek és fotók a milliárdos házról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Milliárdos tételek a blogon

 

Extravagáns, luxus témában időről-időre mindig akad valamilyen izgalmas, szemet gyönyörködető ajánlat az ingatlanbazar.hu oldalán. A milliárdos áron meghirdetett ajánlatok között akad gigantikus méretű építési telek, műemléki védettségű “régiség” és hipermodern ház is.

A 2 és fél milliárdos ár azonban ritkaság számba megy, ilyen magas összegért tényleg nem mindennapi házat árulni. Ez persze nem jelenti azt, hogy a tulajdonos elrugaszkodott volna a talajtól. Meg ahol akad egy-két milliárd, talán lapul még egy fél is…

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?