MŰVÉSZHÁZ NEM CSAK MŰVÉSZEKNEK! Hol máshol, mint Szentendrén?

MŰVÉSZHÁZ NEM CSAK MŰVÉSZEKNEK! Hol máshol, mint Szentendrén?

“Eladó 217 nm, három szintes családi ház Szentendrén, Pismány napsütötte domboldalán, 735 nm, parkosított kertben, MŰTEREMMEL.” Ennyi elég is, mi már kattintunk is. Hiszen a hatalmas, napfényes terek jó eséllyel adottak, ráadásul kicsit be is kukkanthatunk egy festő vagy szobrászt munkásságába…

MŰVÉSZHÁZ NEM CSAK MŰVÉSZEKNEK!
Télen is jól járható, aszfaltozott úton érkezünk a házhoz. A kapun belépve hatalmas agyag korsók, kerámiák, a művész tulajdonos alkotásai fogadnak bennünket. Az 1994-ben elkészült épülethez párnafákból kialakított lépcsősor vezet. Az ház akár két generáció zavartalan együttélésére is alkalmas, az alsó szint külön bejárattal is rendelkezik. A középső szint a közösségi élet színtere, itt található a nappali, konyha, az étkező. Az étkezőhöz kapcsolódó teraszról szép panoráma nyílik Szentendre óvárosára, a Szentendrei szigetre, a Budai hegyekre. Derült időben az augusztus 20-i tűzijáték látványában is gyönyörködhetünk. A tetőtér és az alsó szint 7 szobája az elvonulást, pihenést biztosítja.
Az épület és a kert minden apró részlete tükrözi az itt élők kreativitását, a belépő látogatót egyediségével azonnal elvarázsolja.”

00

01

01a

01b

02

03

04

04a

További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán.