Mit szólna egy sósvizes medencéhez és egy saját squash pályához?

Mit szólna egy sósvizes medencéhez és egy saját squash pályához?

Egy gyönyörű luxusingatlant szúrtunk ki a hirdetések között. Itt tényleg minden adott ahhoz, hogy kikapcsoljon és a mindennapok ne legyenek hétköznapiak. Sétálhat a csodás parkosított kertben, vagy fürödhet a belső sós vizes medencében, de levezetheti a feszültséget számtalan módon, hiszen van fitness terem, szauna, biliárdszoba… nem is soroljuk tovább. Kattintson és gyönyörködjön!

“Minden igényt kielégítő, magas minőségben kivitelezett, 2006-ban épűlt, 836m2-es telken lévő 481m2-es luxusház eladó Pécsett a mecsekoldalban.Ha egy igazi gyöngyszemre vágyik, szereti a jól átgondolt, tágas tereket és örömét lelné egy csodás parkosított kertben, belső sósvizes medencével, szaunával, jacuzzival, akkor ezt az ingatlant Önnek találták ki!A D-Ny-i tájolású ingatlan mindegyik szintjéről egyedülálló örökpanorámával rendelkezik. Az ingatlan 2017-ben és azt követően folymatos felújításon esett át, burkolat cserék, medence gépészet korszerűsítése, kazán csere.A minden kényelmet kiszolgáló házban 3 szint található.I. : Amerikai konyha nappali, gardrób, wc, és dupla nagy méretű garázs, fedett 35m2-es teraszII.: 3 nagyméretű hálószoba, 3 saját fűrdővel, gardrób, mosókonyha, úszómedence, szauna, biliárdszoba, 70m2-es teraszIII.: Fittness terem, squash pálya, gépészet, és egy külön lakrész lehetősége.

Az ingatlan fűtése Weismann kondenzációs kazán, padlófűtéssel,és radiátorokkal. Hűtése helységenként split klímával.A kert gyönyörűen parkosított, automata öntözőrendszerrel történik, a gyep nyírásáról robotfűnyíró gondoskodik. Rendkívül szépen karbantartott, ahogyan az egész ház. A kertben fedett nyári konyha, kemencével grillezési lehetőséggel, családi összejövetelek kellemes helyszíne. Ha felkeltette érdeklődését ez a csodálatos ingatlan, keressen bizalommal!”

 

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.