Mi lesz veled, Marina-part? Két gyilkosság margójára

Mi lesz veled, Marina-part? Két gyilkosság margójára

Lehet, csak mi aggodalmaskodjuk túl a dolgot. Mindenesetre most, hogy már nem csak egy, de két gyilkossági esetről is tud a közvélemény a XIII. kerületi lakóparkban, kérdésessé válik az ott található ingatlanok sorsa. Leginkább a jelenlegi, hiszen az emberek gyorsan felejtenek.Mindenesetre a nagy átlag jó eséllyel nem feltétlen akar luxus prostituáltak között lakni. Bár ha normális, csendes szomszédok, miért ne? Elvégre a szakma azért létezik, mert igény van rá… Az viszont nagyjából 100%, senki sem akar olyan helyen élni, ahol a nullánál nagyobb előfordulású a leszámolások aránya.

Ennek ellenére – vagy épp ezért – számos lakást kínálnak a kellemes, dunai panorámás egységben. A tulajdonjogba nehéz beleszólni, így a befektetők és értékesítők nyilván nem kérik el a vásárlók erkölcsi bizonyítványát és nem nézik, miből és hogyan élnek. Kivédhetetlen tehát, hogy egy-egy közösségben megjelenjenek alapvetően ártalmatlan, kellemes, mégis bizonyos veszélyforrást hordozó lakók.

mp

Bízunk benne, hogy a magyar rendőrségnek is érdeke, hogy a prostitúciót és a hozzá kapcsolódó illegális és veszélyes köröket, tevékenységeket lehetőségeihez mérten felszámolja. Így abban is reménykedhetünk, nem fordul elő több leszámolás, elhallgattatás a Marina-parton sem, amely jobb sorsa érdemes környék. Előítélet mentes gondolkodásúak és bátrak itt szemezgethetnek az újépítésű lakópark kínálatából.