Mélykék luxus a Diplomatanegyedben!

Mélykék luxus a Diplomatanegyedben!

150 millió forintért lakást venni a Diplomatanegyedben nem is hangzik olyan extrémnek. Hát még ha ilyen csodás, mélykék színek is felbukkannak a tágas ingatlanban…

 

“Exkluzív, luxus lakás a a diplomatanegyedben! Eladásra kínálom ezt a 107 m2-es lakást, mely a felújítás folyamán visszanyerte a régi dicsőségéhez méltó klasszikus eleganciáját. Az ingatlan a közkedvelt diplomatanegyedben helyezkedik el, a gyönyörű Kodály Körönd mellett, rövid sétára a Hősök terétől és a Városliget zöldjétől.

A lakás stílusa klasszikusan modern. A falon és mennyezeten található eredeti gipsz-stukkók dekoratív mintáját, a kortárs, fényűző bútorok és a művészi alkotások ellensúlyozzák. A bejárati ajtón belépve balra található a lenyűgöző méretű konyha világosszürke márvány munkapulttal, konyhaszigettel és kényelmes étkező asztallal.

A leendő tulajdonosok kényelmét szolgálják a magas minőségű beépített készülékek és rengeteg tárolóhely. A folyosóról nyílik a fürdőszoba, melynek eleganciáját emelik az Olaszországból importált, aranyozott csaptelepek és a walk-in zuhanykabin rain shower fejzuhannyal. A nappali középpontja egy gyönyörű, fából készült, egyedi kivitelezésű fém berakásokkal díszített barokk kandalló és egy feltűnő, modern csillár, amely a 2 db 2,2 m-es, kanapé fölött került felfüggesztésre. A lakásban egy nagyméretű gardróbszoba és 2 jó méretű hálószoba található. Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését elérhetőségeimen. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, a Diplomatanegyedben és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?