Megöl minket a kíváncsiság, ki árulja ezt a fél milliárdos házat…

Megöl minket a kíváncsiság, ki árulja ezt a fél milliárdos házat…

Rendben, túloztunk: közel fél milliárdos házat. A vételár ugyanis “csak” 449 millió forint. Rengeteg ragyogó fotó és egy mű gólya egy geotermikus családi ingatlan csodás kertjében. Na meg egy kérdőjel, vajon ki lakhatja a pilisi csodát… Akad egy kotnyeles szomszéd?

“Pilisi hegyek ölelésében, intelligens, minimál, geotermikus családi házat kínálok megvételre. Nagyon igényes családi ház, Piliscsaba rózsadombján. 200nm-es parkosított kertben, 300nm-es, 3 szinten. A szuterénben, szauna, mosókonyha, tároló, kazánház. A földszinten egy hatalmas nappali-konyha-étkező. A nappaliban fatüzelésű design kandalló. Házimozi rendszer kiépítve. A padlózatban led világítás, mely a meleg hangulatot fokozza. A konyhában prémium kategóriás gépek és konyhabútor. A nyílászárók svájci fém és folyóálló üvegből készültek.

A belső tér frissen átépítve az Év Belsőépítésze által, olasz design szerint, egyedi méretre gyártott minőségi bútorokkal. A gépészet: Mitsubishi hőszivattyú és 60 db kristályos napelem. A kertben 4 autó számára fedett beálló került kialakítása.  A ház minden igényt és kényelmet kielégít. Infra szauna, finn szauna, kültéri fedett medence, kerti sütögető – konyha, játszótér.”

bors

bors1

bors1a

bors2

bor2a

bor3

A kissé futurisztikus külsővel rendelkező nappaliról, és persze az összes helyiségről még több kép az alábbi linkre kattintva érhető el!