Marokkói hangulat, 84,9 millióért, egy földszinti, rózsadombi lakásban!

Marokkói hangulat, 84,9 millióért, egy földszinti, rózsadombi lakásban!

A most következő, 42 (vagy 64?) nm-es otthon több szempontból is párját ritkítja. A kiváló lokáció mellett az orientális, marokkói stílusú lakberendezés és az izgalmas háló- és babaszoba mindenképp figyelemre méltó. Budai életérzés, luxus fészek!

Marokkói hangulat – részletek

 

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 84 900 000 Ft
  • Méret: 42 m2
  • Szobák száma: 2
  • Építés éve: 1920
  • Belmagasság: 280 cm
  • Emelet: földszint

“Eladó luxusminőségű lakás a Rózsadombon! Elegancia és stílus 64 négyzetméteren.
Földszinti, világos, két szobás, prémium minőségi bútorokkal berendezett, marokkói luxusérzésű otthon eladó Budapest legelitebb környékén. A villaépületet egy hatalmas, osztatlan közös tulajdonú kert veszi körül.”

00

01

01a

02

03

03a

További képek, alaprajzok és részletek a marokkói hangulató lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?