Lehet egy kis otthon szuper? Célkeresztben egy stúdiólakás Budapesten, 28,5 millióért!

Lehet egy kis otthon szuper? Célkeresztben egy stúdiólakás Budapesten, 28,5 millióért!

Kicsi, de tetszetős. A fehér és kék csodás párosítása lehet, feledteti a méretet? Ha nem vágyik nagy térre, lehet, hogy ez az Ön álomotthona. De ha nagyobb helyre vágyik – és telik rá – a szomszéd lakás is megszerezhető…

Leírás

Budapest szívében, Erzsébet körúton, rendezett, liftes házban eladó egy második emeleti lakás. Az épület rendkívül jól karbantartott, új üveg liftes. A lakás a 2. emeleten helyezkedik el, mivel udvarra néz ezért rendkívül csendes.
A 32 nm-es stúdió lakás Dk-i tájolású, de az udvari nézett ellenére nagyon világos, napos.
A falakat tégláig verték és újra terveztek mindent, az összes csövek, vezetékek ki vannak cserélve, a nyílászárók is vadonatújak. A fűtésrendszerről energiatakarékos elektromos fűtőpanelek gondoskodnak. A konyha teljesen gépesített.
00
A szomszédos lakás is eladó külön külön és egyben is megvehető. A két lakás összterülete 75 nm, a (nagyobbik lakás 43 nm 1+1 szoba, 38.5. Ft-os irányáron van) a (kisebbik lakás garzon 32 nm 29.5.M.Ft-os irányáron van) a két lakás egyben 67.M.Ft.
A házban már több lakás ki van adva rövidtávra,így aki ilyenben gondolkodik nem ütközik falakba. A tömegközlekedés kiváló, szinte a ház előtt áll meg a 4-6 villamos, pár perc sétára a Blaha Lujza tér.
  • Ár: 28.500.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 32 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított

02

03

03a

04