Legyen saját halastava, szökőkúttal

Legyen saját halastava, szökőkúttal

Tágas terek és kifinomult kialakítás jellemzi ezt a Cinkota népszerű részén található luxus családi házat, amely kényelmes otthont nyújt akár két generációnak is. A mi kedvencünk a kert, ami egy igazi oázis, fűthető medencével, külön jacuzzival ráadásnak egy hangulatos kis halastó szökőkúttal, és ha ennyi víz még mindig nem lenne elég, a Naplás-tó és a Szilas patak mindössze 5-10 percre találhatók.

 

“ELADÓ a XVI. kerületi Cinkota belső, közkedvelt családi házas részén remekül kialakított luxus ingatlan, amelynek tervezése lehetővé teszi, hogy akár két generáció is kényelmesen együtt, de mégis külön lakótérben élhessen vagy akár vállalkozást működtessen!

A kialakított építészeti és gépészeti megoldások egyedi tervezésűek.

 

A 2000-ben épült, 3 szintes földszint, emelet + teljes értékű alagsori 560 nm-es rendkívül világos, napfényes D, DNY, DK fekvésű családi ház egy 1250 nm-es saroktelken helyezkedik el.

A bejárati szinten található egy 42 nm-es amerikai konyha, egy tágas 76 nm-es nappali, ahonnan kiléphetünk a kert kapcsolatos 40 nm-es teraszra, valamint 1 hálószoba, 1 dolgozószoba és fürdőszoba, garbó, kamra.

Az első emeleten 4 (2 db 21 nm és 2 db 12,5 nm) szoba és 2 fürdőszoba található. Mindegyik szoba erkély kapcsolatos. Az emeleten a padlástér további hasznosítható területeket rejt. Az emeleti galerinál a lépcső feljárónál belső fali csobogós szökőkút teszi egyedivé a teret.

Az alagsorban teljes értékű belmagasság (fitnesz terem, szépészeti stúdió szolárium egyéb vállalkozás kialakítható, üzemeltethető, bérbeadható) 7 különböző méretű szoba, 3 fürdőszoba és tárolók alkalmasak a felsorolt tevékenységre. Természetesen lakóegységnek is megfelelő. Jelenleg szauna is üzemeltethető.

Az autóbeállóban 2-3 autó kényelmesen parkolhat a ház mellett.

Műszaki leírás:

A ház 38 as porotherm téglából épült. Modern műanyag 2 rétegű üvegezésűre cserélve az összes nyílászáró. Árnyékolást elektromos redőnyök biztosítják. Az ingatlanon belül gáz kazános padló és radiátoros fűtés működik, valamint a használati melegvizet is a kazán biztosítja. Hőszivattyús kialakítás is elérhető.

 

A nappaliban kandalló adja meg a téli esték hangulatát. A hidegebb enyhe és melegebb napokon a teljes ingatlant fan coil rendszer temperálja, hűti.

 

A parkosított kertben fűthető vízforgatós medence és külön kör alakú üllő jakuzzi szolgálja a kényelmet. Kis halastó – szökőkúttal a teraszról látható a kertben.

Az autó parkolás és bejutást tolókapu és személyi bejáratra alkalmas kis kapu biztosítja.

A telek magas betonelemes kerítéssel elhatárolt.

 

Infrastruktúra:

Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi ellátás, tömegközlekedési eszközök a közelben.

Naplás-tó, Szilas patak 5-10 percre elérhető a kikapcsolódásra aktív pihenésre vágyók részére.”[…]

További jó ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.