Legyen nagybirtokos, saját farmgazdaságában! Egy nagyszerű lehetőség, 690 millióért…

Legyen nagybirtokos, saját farmgazdaságában! Egy nagyszerű lehetőség, 690 millióért…

Budapesttől mindössze 25 km-re kínálnak megvételre egy családi házat és birtokot biogazdasággal, a gazdaságban előállított termékek és technológia know-how átadásával és biztos piacával, akár teles gépparkkal együtt. Nem bírtuk ki, belenéztünk az izgalmas ajánlat albumába és persze részleteibe is!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 690.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 300 nm
  • Telekterület: 36,6 Ha
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

Leírás

Eladó Budapesttől 25 km-re eladó, a felső Tápió közelében 36,6 hektáros birtok biogazdasággal,a gazdaságban előállított termékek, technológia, know-how átadásával és biztos piacával, akár teles gépparkkal együtt. A kész termékek között szerepelnek Homoktövis termékek, gyümölcsitalok és egyéb bio különlegességek.
A Farmer övezeti birtok egésze rendezett, gondozott, biztonsági rendszerrel védett.
A birtok központja egy kétgenerációs igényesen kialakított és berendezett 300 nm-es lakóépület, benne egy 50 nm-es zárt terasz és egy különálló vendégrész.
A ház központi és egyedi fűtéssel is rendelkezik. Az épülethez két állásos garázs, és több állásos térkövezett parkoló is tartozik. A géppark tárolására 500 nm-es könnyűszerkezetes, riasztóval védett épület kapott helyet.
A területen található még 100 nm-es állattartásra alkalmas épület. A birtok saját földkábeles villanyhálózattal és fúrt kúttal rendelkezik, így az ültetvények öntözésére is lehetőség nyílik. Az ingatlan gyönyörű tájegységi fekvésű, jő megközelítésű, erdősávos takarásban található, így számtalan befektetésnek ad lehetőséget:
-Környezetkímélő ipar
-Mezőgazdaság
-Pihenő Park
-Lovarda,
-Turizmus

Irányár: 690 millió forint

00
00a
00b
01
02
02a
02b