Legalább 23 millióba kerül, ha Bauhaus lakásban akarunk lakni Újlipótvárosban

Legalább 23 millióba kerül, ha Bauhaus lakásban akarunk lakni Újlipótvárosban

Ezért az összegért (plusz az apró) ráadásul csak garzont kapunk. De hát a XIII. kerületnek van egy semmihez sem hasonlító bája, ugyebár…Ezek a legolcsóbb kislakások a Bauhaus és a került szerelmeseinek!

Budapest, XIII. kerület , Visegrádi utca, 23 500 000 Ft

“Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában, az Ipoly és a Gogol utca között eladásra kínálok egy 2. emeleti, 30 nm-es, részben felújított, amúgy jó állapotú, konvektor fűtésű, nagyon világos garzon lakást! A társasház Bauhaus jellegű, , kis lakásszámú, szép állapotú és karbantartott. A lakás zárt lépcsőházból nyílik. A lakás birtokba vehető 2018. augusztus 1-től. I.ár: 23,5 millió Ft.”

00

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu  oldalán

 

Beleszeretős garzon a Tátra utca elején, 23 600 000 Ft

“ÚJLIPÓTVÁROS kedvelt utcájában, a Tátra utcában, a Szent István körúthoz közel eladó ez a kedves, BARÁTSÁGOS, VILÁGOS, TEHERMENTES, 29 nm-es garzon lakás, mely egy rendezett, hívóliftes BAUHAUS házban található. A szoba egy nagyon aranyos, szép, virágos belső kertre néz. BEFEKTETÉSNEK is tökéletes választás, hisz nagyon könnyen kiadható.”

01

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu  oldalán

 

Hollán Ernő utca, 25 900 000 Ft

“Újlipótváros egyik legszebb, leghangulatosabb részen, eladó egy Bauhaus ház legfelső szintjén egy igazi meghitt, napfényes, fiatalos garzon. A környék tele van étteremmel, kávézóval, galériával, közlekedés szempontjából is frekventált helyen található. Az ingatlan a közelmúltban esett át teljes körű felújításon, így nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is jó állapotban van. A fűtés házközponti egyedi méréssel, a szoba nyugati fekvésének köszönhetően napfényes, ablaka tágas, zöld, ősfás belső udvarra néz. Ez az igazi kis ékszerdoboz akár saját célra, akár befektetésnek is tökéletes választás.
Legyen otthon a Belvárosban! Hívjon, nézze meg, nehogy lemaradjon róla!”

02

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu  oldalán!

Nagyobb lakásra vágyik az Újlipótvárosban? Az alábbi linken 139, Bauhaus házban található ingatlan hirdetés várja!