Le a falakkal! Az amerikai konyha divatja így menti a kis vagy sötét lakásokat!

Le a falakkal! Az amerikai konyha divatja így menti a kis vagy sötét lakásokat!

Az egyre elterjedtebb “mód”, miszerint a terek egybenyílnak, elsősorban a konyha és a nappali, étkező között, kifejezetten hasznos azok számára, akik esetleg első ránézésre gyengébb adottságú ingatlannal rendelkeznek. A most következő, teljeskörűen felújított angyalföldi ingatlan jó példa a jelenségre. A bátrak persze még ennél is tovább mehetnek a modern megoldások terén. De már egy ilyen egybenyitás is nagyszerű eredményeket hozhat a térérzékelésben, komfortosságban.

“Eladó a 13. kerületben Angyalföldön a Mór utcában egy tégla építésű karbantartott körfolyosós ház első emeletén egy teljes felújításon átesett 2 szobás lakás.
A szobák jó minőségű parkettával fedettek melyet 3 éve csiszoltak, lakkoztak, a többi helyiség szintén ekkor kapott új burkolatot. Az új konyhabútor a klímával együtt, valamint a képen látható összes bútor a vételár részét képezi. A szoba ablakok alatt praktikus tároló lett kialakítva. Az ablakok ráccsal és redőnnyel lettek felszerelve.
A ritkán használt holmik tárolására a pincében egy 7 nm-es helyiség található, mely a lakáshoz tartozik. A lakás mellett közvetlenül egy másik tároló található, melyet a háztól meg lehet vásárolni, így tovább növelhető a lakás alapterülete. A melegről konvektor gondoskodik, mely telefonos applikáción vagy interneten keresztül vezérelhető, vagy akár előre programozható. A meleg vizet átfolyós gáz vízmelegítő biztosítja. A közlekedés kiváló. Alacsony fenntartási költsége igen kedvező, így első lakásnak vagy befektetési célból is ajánlom.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 31.441.200 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 45 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

00

00a

01

01a

02

02a

További részletek, fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!