Lássuk, mire jó egy 8 nm-es lakás Budán!

Lássuk, mire jó egy 8 nm-es lakás Budán!

Ez a 8 nm-es alapterület, mintha valamilyen mágikus szám lenne. Emlékeznek még a párizsi, azonos méretű lakásra, melyet anno bemutattunk a blogon? Vagy a néhány hasonló apróságra, Magyarország különböző területeiről? Hiába, az extrém mini-otthonoknak is van piaca. Hát még ilyen exkluzív helyen!

Csak hálni járni, zuhanyozni, könnyű ételeket készíteni 8 nm is megteszi! Ráadásul a most következő, Széchenyi-hegyen, azon belül is a Melinda úton kínált otthon egyik vonzereje, hogy ha valaki sportos, szereti a természetet, karnyújtásnyira lehet tőle a főváros egyik kedvelt zöldövezete. Lássuk, hogyan fest a XII. kerület aprósága, és persze azt is, mennyibe kerül egy ilyen ritkaság!

A 8 nm-es lakásról, részletesen

 

“Minigarzonnak kialakított ingatlan ELADÓ a Széchenyi-hegyenBefektetésnek!Első lakásnak! Annak aki csak aludni jár haza, de azt jó környéken szeretné, annak a legideálisabb. A méltán népszerű Melinda utcában, egy egészen csöpp ingatlant alakítottak ki minigarzonná.8 nm. Minikonyha, zuhanyzó, Wc. és a galérián alvási lehetőség.A kialakítás kb. 5 éve történt, ezért jó állapotú, modern. Tulajdoni lapon alagsori, de a külső fal nincs föld alatt, nagy ablakán besüt a nap. Osztatlan közös tulajdon, de teljesen önálló, külön bejárattal és mérőórákkal, nincs szomszéddal közös fal. […]”

 

További részletek és fotók a 8 nm-es lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?