Lakna egy fekete-fehér, modern lakásban? Mutatunk egyet, amire igen a válasz!

Lakna egy fekete-fehér, modern lakásban? Mutatunk egyet, amire igen a válasz!

34,9 milló forintot kér jelenlegi tulajdonosa a 32 nm-es, teljeskörűen felújított, külső-erzsébetvárosi, galériás lakásért. És hogy el tudja dönteni, milyen lehetne fekete-fehér otthonban élni, mutatjuk a 15 fotót!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 34.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 32 nm
  • Emelet: földszint
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

A VII. kerületben kínálunk eladásra egy csodálatos, 32 nm-es, 12 nm galériával rendelkező minigarzont.A galérián egy hálószoba lett kialakítva dolgozósarokkal, de a fantáziádra van bízva mire használod. A galéria belmagassága 1,70m, a földszinten 2,10.
Amerikai konyhás nappali + 1 háló került kialakításra az alsó térben + 1 egyszerű eleganciával kialakított zuhanyzós fürdőszoba. A lakás teljes felújításon esett át, új  szigetelt padlózat rétegrend került a parketta alá, az oldalfalak gipszkartonozva vannak. Minden ami a képeken látható a vételárban benne van. Tehermentes, Ön lehet az első szerencsés lakója.

Fűtése elektromos fűtőpanellel történik, a sok hiedelemmel ellentétben a leghidegebb télen ezen légköbméter fűtése 10-15.000 Ft között mozog. A lakás vízórás 7000 Ft a közös költség. A lakás osztatlan közös tulajdon, ügyvédi megosztással eladó, vagyis a teljes ingatlan a tulajdoni lapon 48nm tehát 32/48-ad tulajdonrész eladó, mellette található egy 19nm-es szintén gyönyörűen felújított lakberendező által megálmodott extrém-csodaszép kislakás. Az ügyvédi költséget cégünk állja!

01
01a
02
03
04
04a
05
06
06a
További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!