Lakás tulajdonostól eladó: egy gyöngyszem a Hegedűs Gyula utcában

Lakás tulajdonostól eladó: egy gyöngyszem a Hegedűs Gyula utcában

“Újlipótváros szívében madárcsicsergős, lombos fákra néző, dizájnos, fiatalos, 2.5 emeleti, erkélyes lakás keresi új gazdáját.” szól a tulajdonostól megvehető ingatlan hirdetése. A képek ragyogóak, az ajánlat vonzó és reális. Ha lakás vásárláskor a közvetlen kapcsolatot részesíti előnyben, ez az ön otthona!

A tulajdonostól megvehető, XIII. kerületi lakásról

“A lakás teljeskörűen felújított (nyílászárók, gáz, víz, villany vezetékek, burkolatok), Vailant cirkó biztosítja a fűtést és melegvizet, hűtő-fűtő klímával felszerelt. Nagy előnye hogy az erkély egy csendes fás, virágos belső kertre néz. A tulajdonostól megvehető otthont teljes berendezéssel, gépesítve (mosógép,légkondi, sütő, mikró, hűtő) áruljuk. Az ágy az ide csináltatott speciális és masszív dobogó alá tolható, tetszőleges szélességre kihúzható, ülőbútorként, egyszemélyes illetve kétszemélyes ágyként (160×200 cm) is használható.

A lakásnak kiváló az elhelyezkedése, pár percre található az M3 metró a 4-6 os villamos a15-ös busz, illetve a 76-79 es troli megállója is. A környék biztonságos és nagyon hangulatos. Ez a pesti oldal egyik legkedveltebb lakónegyede kis éttermekkel, kávézókkal, galériákkal, régi mesteremberekkel. A Westend bevásárlóközpont, a Lehel piac, a Szent István park a Pozsonyi út illetve a Dunapart is mindössze pár sarokra van. A Margitsziget bejárata 10-15 perc sétára található. A tulajdonostól kínált lakás 2021.október 1-től beköltözhető. […]”

További részletek és fotók a tulajdonostól megvehető lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?