Lakás 195 millióért, naná, hogy Szentendrén!

Lakás 195 millióért, naná, hogy Szentendrén!

A Szentendrén kínált modern szépségbe mi azonnal beköltöznénk. Lakás kicsit másképp…

 

A szentendrei luxus lakás részletei

 

 

“[…] Az ingatlan egy csendes, modern lakópark legfelső lakása, egyedüli lakásként a szinten. A hatalmas ablakok és teraszajtók által természetközeli érzés, sok zöldfelülettel. A lakásba belépve az előszobába érkezünk. Balra található 2 hálószoba, a kádas fürdőszoba és a külön wc. Jobbra találjuk a hatalmas étkezős nappalit, és egy hálószobát, melyhez wc-s fürdőszoba tartozik. A különálló wc kivételével minden helyiség ablakos, világos! A konyha teljesen beépített, rengeteg tárolási lehetőséggel felszerve. Beépítve: hűtő mikró mosogatógép grill funkciós sütő Electrolux főzőlap A lakáshoz 2 parkoló tartozik a társasház kerítéssel elzárt területén, illetve egy kialakításra váró padlástér is az ingatlan része. Ezek mind a vételi ár részei! 

A hatalmas panorámás terasz alkalmas: nyugalomra, pihenésre vágyóknak kertészkedés szerelmeseinek esti hangulatos borozáshoz grillpartizásra A lakásban található legtöbb berendezési tárgy megvásárolható. Ezek megegyezés szerintiek. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?