Krisztina körút, Budai Vár, Jázmin-díj

Krisztina körút, Budai Vár, Jázmin-díj

52,9 millió forintért kínálnak megvételre egy klasszikus budai helyszínen álló, magasemeleti lakást a Krisztina körúton. Panoráma, sétáló és kávézó helyek, sült kolbász a Kicsi Csángóban, na és egy Jázmin-díjas épület, bármit is jelentsen a titulus!

 

A Krisztina körúton kínált lakásról

 

“Eladó Budán a XII. kerületben a Déli pályaudvarhoz közel, Krisztina körúton, kifejezetten szép, jól karbantartott, 6 szintes társasházban, egy 54 m2-es, 4. emeleti, 2 szobás, téglaépítésű lakás, panorámás kilátással, a Budai várra. Új Buda Önkormányzata Jázmin-díjjal is jutalmazta a lifttel rendelkező rendezett épületet. A Krisztina körúti lakásba belépve az előszobából balra a konyha található. Ablakai világos belső udvarra néznek, Jobbra a fürdőszoba WC-vel és a kamra található.

A szobák nagy méretűek, 18,28 és 15,51 m2. A hűtő-fűtő inverteres klíma az előszobából üzemel. A szobák ablakait hang- és hőszigetelt műanyag ablakokra cserélték és redőnyökkel szerelték fel. A közös költség 37 500Ft, a fűtést, korlátlan vízfogyasztást, ház biztosítást, felújítási alapot, a szemétszállítás költségét, a lépcsőház takarításának díját tartalmazza. A Krisztina körúttól a déli pályaudvar egy perc sétara van. Az itt közlekedő villamos és autóbuszok segítségével a város bármelyik része könnyen megközelíthető.

A közeli Széll Kálman térnél további lehetőségek nyílnak: bevásárló központok (MOM, MAMMUT) éttermek, szórakozóhelyek, mozik.A Krisztina körúti ingatlan azonnal költözhető állapotban van. A villanyvezetékek cseréje megtörtént, tehermentes így kiváló lehetőség befektetésre és saját otthonnak egyaránt.”

 

További részletek és fotók a Krisztina körúti lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!