Kiváló hangulat és sok társasjáték egy 1880-as években épült társasházban

Kiváló hangulat és sok társasjáték egy 1880-as években épült társasházban

Barátságos hangulatú 68 nm-es lakást kínálnak eladásra a VIII. kerületben, a Blaha közelében. Az 1880-as években épült társasházban található otthon fotói szívet-lelket melengetőek. A részletek pedig még inkább csábítóak!

 

Az 1880-as években épült társasházban kínált lakásról

“Eladásra kínálok Budapesten a Blaha Lujza tér közelében található 68 m2-es felújított lakást. Az ingatlan a négy szintes 1880-as években épült társasház első emeletén található. A ház tetőszerkezete teljesen fel lettt újítva. A lakás 2019-ben teljes körű felújításon esett át. Cserélve lettek a villanyvezetékek, vízvezeték és az ablakok is (kivéve utcafront)

Nappali: burkolata parketta, fűtése elektromos fűtőpanel. Hálószoba: burkolata parketta, fűtése HÉRA cserépkályha (gázfűtés) Fürdő, WC: burkolata járólap, fűtése elektromos padlófűtés. A lakáshoz pince is tartozik, kizárólagos használattal. A belmagasság (385 cm) lehetővé teszi galéria kialakítását. Az ingatlan akár teljes berendezéssel, bútorzattal együtt is megvásárolható (megeggyezés tárgyát képezi) Közgyűlési határozatban hozott hozzájárulási nyilatkozat birtokàban működtethető rövidtávú lakáskiadás. (AIRBNB)

 

Számok, részletek

 

Aktuális rezsiköltségek:
Közös költség: 33.260 ft (tartalmazza a takarítás, szemétszállítás, tetőfelújítási alapot)
Villany: 14.500 ft ( jelenlegi fogyasztás extrém magasnak mondható a home office és a nagy teljesítményű készülékek miatt)
Gáz: 7.500 Ft.
Víz: 4.000 Ft.

Közlekedés kiválló:
Busz: 7, 7E, 8E, 112, 133E stb.
Villamos 4, 6, 28 […]”

További 60 millió alatti, fővárosi lakások ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, keszthelyi főtér ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?