Kis lakás óriás terasszal a Gellért hegyen!

Kis lakás óriás terasszal a Gellért hegyen!

Bár maga a lakás “csak” 40 nm, rendelkezik egy, a társasház tetején található, 120 nm-es, közös használatú tetőterasszal. Kilátás a Citadellára! Napfényes, ragyogó kuckó, impozáns, nyugodt környezetben. Hát igen. Nem két fillérért. De ez a konstrukció egy életre szóló befektetés!

“Éljen Budapest belvárosában gyönyörű, szanatóriumi környezetben, ideális méretű, tökéletes elosztású, alacsony fenntartási költségű, fantasztikus panorámájú társasházi öröklakásban, ahol autóját, bringáját is biztonságosan tárolhatja. A környék csendes és biztonságos, az elhelyezkedés és a közlekedés kiváló.

Az épület jellemzői
Az ingatlan Budapest belvárosában, természetvédelmi terület/Citadella szomszédságában található, gondozott ősfás kertben, rendezett 12 lakásos, jó állapotú lapos tetős téglaházban, csendes, kulturált lakóközösséggel.
A társasház tetején 120 nm-es közös használatú tetőterasz Citadellai kilátással, ami még a Gellérthegyen is különlegesség!

04

04b

06
A lakás jellemzői
Pár éve esztétikailag és gépészetileg is teljes körűen felújított, napfényes, DNy-i tájolású, magasföldszinti öröklakás, 10 nm-es jó minőségű saját tárolóval és 15 nm-es saját garázzsal! A lakás tökéletes elosztású, optimális helykihasználással.

A társasház tágas, zárt lépcsőházából / előteréből az előszobába lépve, balra a tükörtolóajtó mögött található a fürdőszoba/wc, jobbra pedig a nagy üvegfelületű nappali. A konyha a nappaliból nyílik, amit az előszoba felé üvegfal zár és innét jutunk a loggiára, amit étkezőként, pihenőként is használhatunk szinte egész évben.

00

00a

01

Közösköltség: 6000,- Ft/hó, ami a szemétszállítás, lépcsőház világítás és takarítás, kertrendezés díján túl, az állagmegóváshoz szükséges karbantartás és épületbiztosítás díját is tartalmazza. Az ingatlan per- és tehermentes, a lakás nagytakarított állapotba kerül átadásra.  A gépesített konyha, lámpatestek, drapériák a vételár részét képezik, igény esetén bútorozottan is megvásárolható. Kiköltözés megegyezés szerint.

Közlekedés
8, 8E, 27, 108E, 110, 112, 178, 908
A lakás vételára 34.9 millió, de ez az ár nem tartalmazza a saját garázs árát,
ami + 4 millió, így a teljes vételár 38.9 millió, mivel csak együtt megvásárolható!”

04a

05

08
Az ingatlan adatai

  • Ár: 34.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 40 nm
  • Emelet: félemelet
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Belmagasság: 3m
  • Emeletek száma: 2