Kis házikóval felérő lakás a Váralja utcában!

Kis házikóval felérő lakás a Váralja utcában!

A “különálló lakás” fogalma bár nem meríti ki a házat, ebben az esetben mégis elmondható, hogy tulajdonképpen egy kisebb házikót vehetünk a Váralja utcában, a Budai Vár tövében. Paraméterek, árak és érdekes fotók az egyik kedvenc, fővárosi ajánlatunkról!

A Váralja utcai ingatlanról, részletesen

 

Váralja utcában kínálom eladásra ezt a különálló 63m2-es, 2 szobás, csodaszép, FELÚJÍTOTT lakást, 17nm-es GARÁZZSAL, kertrésszel, terasszal egy ugrásra a Budai Vártól! Ezt az egyedülálló lakást az I. kerület egyik legkiemelkedőbb részén a Budai Vár alatt, a Tabán, a Horváth-kert és az Alagút vonzáskörzetében, kiváló közlekedési kapcsolatok mellett találjuk, mindez pár percnyire a belváros sűrűjétől.

Az ingatlan különlegessége, hogy egy 5 emeletes, 1930-as években épült társasházhoz tartozik, de külön területen helyezkedik el. A társasház anyagi helyzete rendezett, a lakóközösség kiváló, a házon is látszik, hogy „van gazdája”. A Váralja utcai ingatlant 2008-ban teljeskörűen felújították, azóta folyamatosan karbantartották.

A fűtést távfűtés biztosítja, a meleg vizet a fürdőszobában felszerelt villanybojler szolgáltatja.
A közös költség 20.295 Ft/hó Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, házbiztosítást, szemétszállítási díjat, takarítást és ennek a lakásnak a felújítási alapját. Az ingatlanhoz 2 utcáról (Váralja és Attila út) is van bejutási lehetőség, a garázs a lakásból megközelíthető. A lakáshoz tartozó garázs ára 15 millió forint, a lakással együtt megvásárolandó. […]

A közlekedési csomópontok közelségéből adódóan a környék ellátottsága és infrastruktúrája nagyon jó, közlekedés kiváló: 5, 15,16,105, 178-as busz, 56-os villamos megállók pár perc sétára. A közeli Budai Vár, a Duna-part, a Várkert bazár, a Gellért-hegy a Vérmező, a Tabán kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára. A feltöltődésről a közelben lévő Ózon-wellness, valamint a Rudas és Gellért gyógyfürdő gondoskodik. Ajánlanám egyedülállóknak, pároknak, családoknak vagy azoknak, akik kiadásban gondolkodnak.

További részletek és képek a Váralja utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?