Két hirdetésen is kiszúrtuk a Paulay jó eséllyel legizgalmasabb otthonát!

Két hirdetésen is kiszúrtuk a Paulay jó eséllyel legizgalmasabb otthonát!

A Paulay Ede utcában kínált, 56 nm-es lakás és a 89 millió forintos vételár lehet, néhányakat szemöldök felhúzásra késztet. Az egészen különlegesen berendezett, mennyezeti freskós otthon kapcsán azonban biztos, hogy nem az átlag árszabás a mérvadó. Két hirdetés, egy szuper lakás! Lássuk!

 

A Paulay Ede utcai lakás, OTP Ingatlanpont szemmel

 

“BEFEKTETŐK FIGYELEM! ELADÓ A BELVÁROS SZÍVÉBEN, A DEÁK TÉR MELLETT EGY TERMÉSZETBEN 58 NM-ES, 2. EMELETI, 1 + 1 FÉLSZOBÁS, MŰSZAKILAG ÉS ESZTÉTIKAILAG GYÖNYÖRŰEN FELÚJÍTOTT LAKÁS. A Deák tér környékének kiváló infrastruktúráját senkinek nem kell bemutatni: pár lépés csupán az 1-es, a 2-es és a 3-as metró, valamint buszok, villamosok és trolik megállója. A Paulay utcánál található lakás a szépen gondozott, liftes épület 2. emeletén található, ahol jó a lakóközösség és kedvezők a fenntartási költségek.

Az ingatlant a lakberendező által megálmodott belső terek, az átgondolt elrendezés és az elegáns stílus teszi egyedivé és igazán otthonossá. Belépve a lakásba az előszobába érkezünk. Innen nyílik a hálószoba, a zuhanyzós fürdőszoba, az előszobával egybenyitott konyha és a tágas nappali. Remek lehetőség akár befektetőknek is, hiszen a házban a rövid távú (Airbnb) lakáskiadás engedélyezett. És jelenleg is így van használva, meglévő profillal és ügyfélkörrel rendelkezik. […]

További részletek és fotók a Paulay Ede utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

A Paulay Ede utcai lakás, DH – Szeged szemmel

 

“Nem hétköznapi lakás a VI. kerület nyüzsgő forgatagához közel (Andrássy és Király utca között) Az 58 nm-es 2. emeleti lakás egy kívül belül szép, karbantartott társasházban található. A körfolyosóról egy saját elszeparált kis teraszra érkezünk, innen nyílik a bejárat.

A Paulay utcánál található lakást saját részre belsőépítész-lakberendező tervezte, újította fel teljes körűen.Az előszoba, konyha-étkező egy légtérben, de jól elkülönülve került kialakításra. A nappali tágas, utcai nézetű, a háló az intim belső udvarra néz.Fürdőszobában zuhanyozó került kialakításra. A fűtés elektromos, gáz nincs a lakásban. Közös költség 12.880 Ft, mely a felújítási alapot is magában foglalja. Az elmúlt években rövid távra volt kiadva az ingatlan, sok-sok pozitív visszajelzéssel. A ház engedélyezi az Airbnb-t. Központi lokációjának köszönhetően minden szórakozási lehetőség sétatávolságra található.Deák Ferenc tér, Király utca 2-2 perc sétára található.”

Újabb részletek a Paulay Ede utcai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!