Két érthetetlenül olcsó, terézvárosi lakás

Két érthetetlenül olcsó, terézvárosi lakás

Jó, jó, az egyik apró. De hogy 14 nm-ből már ki lehet valamit hozni, az biztos. Főleg, ha egy olyan, elképesztően kiglancolt házban van az ingatlan, mint az alábbi esetben. A másik viszont kifejezetten tágas, nem is értjük, mi lehet a kedvezmény mögött. Jöjjön két befektetési aranybánya-gyanús lakás a VI. kerületben!

Budapest, VI. kerület , Külső-Terézváros Városrész, 14 m2, 9.900.000 Ft 

“Eladó VI.kerületben a Szinyei Merse Pál utcában egy a tulajdoni lapon 14 nm-es a valoságban 10 nm belső alapterulettel +5nm fekvogaleriaval+5nm-es hangulatos,KIZÁRÓLAGOS hasznalatu kisudvarral rendelkező ingatlan.
A meleg vizet egy ÚJ 80 literes villanybojler adja, az esőztető zuhanyfej kényeztető masszírozása nyújtotta pihentető élményt biztosít.
A FEDETT világító udvart egyéni izlés szerint tovább alakíthatja, pl. a falra felfutó borostyánnal, a külső falon éjjeli lámpa ad meghitt világítást. Fenntartása igen kedvező, a közös költség 5,800 Ft KORLÁTLAN vízhasználattal, bár víz óra is van, csak hitelesítenie kell. Lehetőség van UPC és a DIGI szolgáltatás bevezetésére. Az ingatlan TEHERMENTES,AZONNAL KÖLTÖZHETŐ
iks

iks1

iks2

iks3

iks4

További képek és elérhetőségek ide kattintva érhetőek el!

 

Budapest, VI. kerület , Belső-Terézváros Városrész, 63 m2, 12.400.000 Ft

“Tisztelt Érdeklődő!

A hirdetésben szereplő ingatlan kedvezményes áron megvásárolható.
Részletekért érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.”

iks5

Az elérhetőségek ide kattintva érhetőek el!

.