Keskeny, kicsi, mégis barátságos. Mi az?

Keskeny, kicsi, mégis barátságos. Mi az?

Természetesen egy fullra felújított minigarzon! A keskeny lakás klasszikus Airbnb otthonnak tűnik. De egy főnek akár hosszútávon is kényelmes lehet, főleg egy ilyen szép házban!

Keskeny garzon, előnyökkel? Igen!

 

“Eladó a belváros szívében a VI. kerület Szondi utcában, gyönyörű zöld növényes udvarban egy 18m2 + galériás, felújított, bebútorozott utcai nézetű mini garzonlakás. A keskeny, de lakberendező által megálmodott, funkcionálisan elrendezett tér, és a lakás hangulata magáért beszél. A lakásban épített zuhany, nappali/étkező és tea konyha található. A fűtésről norvég Nobo elektromos panel gondoskodik. A vételár részét képezik a bútorok is.

A keskeny kislakás rezsije rendkívül alacsony, a közös költség: 3500, -/hó, mely a szemétszállítás díját is magában foglalja. A lakás egy sarokra található az Teréz körúttól. Kiváló közlekedés jellemzi. Margit-sziget, Városliget közelsége, bevásárló központok, üzletek percek alatt elérhetők. A lakás rövid vagy hosszú távú kiadásra, befektetésre egyaránt alkalmas.”

További képek az eladó, keskeny kislakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Minigarzon: élhető vagy sem?

 

Ízlések és pofonok ugyebár eltérnek, de tény, amióta megjelentek nálunk is a korszerű felújítások és átalakítások, az egészen epró ingatlanokból is ki lehet hozni valamit! A 20 nm alatti apró, néha keskeny stúdiólakások egy fő számára működhetnek, valamint természetesen az Airbnb fronton is jól teljesítenek. Már amikor épp él a turizmus. Egy szép házban, jó helyen egy keskeny lakás is jó befektetés lehet, hiszen van, akinek nem a méret  a lényeg. Mini garzon témában további posztok, és a kedvencünk, egy párizsi, mindössze 8 nm-es lakás a blogon!

 

Tipp mindenkinek, keskeny lakáson innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?