Jurtára és hobbit házra is hajaz ez a 82,15 milliós, Pest megyei ingatlan!

Jurtára és hobbit házra is hajaz ez a 82,15 milliós, Pest megyei ingatlan!

A befejezés előtt álló, 155 nm-es házat Szadán kínálják. Az 1500 nm-es telken álló építmény már majdnem kész, az irányár a végső, befejezett állapotra vonatkozik. De hogy végül ki fog beköltözni egy ilyen különös ingatlanba, még elképzelni sem tudjuk!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 82.150.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 155 nm
  • Telekterület: 1500 nm
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Újépítésű

00a

00b

00c

01

Leírás

Új építésű ház Szadán eladó. Fenyvesligeten befejezés előtt álló 155 m2-es házat kínálunk 1500 m2-es telken. Egyedi kialakítású és elrendezésű, mely számos energia hatékony és környezetbarát elemet tartalmaz. Az épület kör alakú, melynek központi része az ehhez idomuló konyha- nappali- étkező- közlekedő együttes. A külső kört megszakítja a bejárati portál és néhány ablak. A 4 hálószoba, kamra, fürdőszoba és WC külső határoló falain földfeltöltés van. A falak hagyományos téglából készültek, az előtér és a központi tér egyedi fagerendás látszó födém, a külső kör helyiségei téglaboltozatos födém lefedést kapott. A falak burkolata látszó tégla, helyenként kerámia. A padló kerámia és laminált parketta. A fűtést a tömegkályha és elektromos felületfűtés biztosítja. A parkolás gépkocsi beállón biztosított. Tárolásra 4 külső helyiséget alakítottak ki.

Az ingatlannak jelenleg csak a villanyellátása biztosított, a vízvezeték és csatorna kiépítés az idén megtörténik. A közlekedéshez gépkocsi vagy egyéb jármű szükséges, viszont az autópálya könnyen elérhető. Az ár a kulcsrakész befejezést tartalmazza, beleértve a teljes földfeltöltést és füvesítést is.

01a
02
03
03a
03b
03c
04
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!