Itt van Amerika! 49,9 milliós, hangulatos “szendvicspanel” házat kínálnak Szigetmonostoron!

Itt van Amerika! 49,9 milliós, hangulatos “szendvicspanel” házat kínálnak Szigetmonostoron!

A hirdető előszava: “Fiam, maga kifogta Észak-Amerikát – ezzel a favázas, 15 cm vastag szendvicspanel falú, USA-ban gyártott családi házzal mindenképpen. Nincsen párja Magyarországon!” És hogy igazat állít-e? Mutatjuk! Egy biztos, kevés romantikusabb zugot láttunk az utóbbi időben!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 49.900.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 120 nm
  • Telekterület: 1101 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés
  • Belmagasság: 2.8 m

01

01a

01b

01c

02

03

Leírás

Fiam, maga kifogta Észak-Amerikát – ezzel a favázas, 15 cm vastag szendvicspanel falú, USA-ban gyártott családi házzal mindenképpen. Nincsen párja Magyarországon! Az egyedi hangulatról a 2 rétegű ragasztott, hőszigetelt ablak- és teraszajtó üvegek gondoskodnak, melyek fényárban tartják az épület minden szegletét. A szélfogóval ellátott előszobából nyílik az összes helyiség: dolgozószoba, hálószobák, hatalmas konyha étkezővel, a nappali fatüzelésű kandallóval, fürdőszoba és WC. A 103 nm alapterületű épület 16 nm-es fedett teraszban folytatódik, ahol a család együtt töltheti a nyári estéket. A vízforgatós, 30 nm vízfelületű medence a gyerekek kedvence. A gondozott kertet automata öntözőberendezéssel locsolják, mely a fúrt kútról és vezetékről egyaránt működtethető. A ház buja bambuszliget mögé rejtőzött, az ősfák között barátságos szaletli kapott helyet.
Az épület teljes mértékben alápincézett. 2 állásos, 25 nm-es garázs, 65 nm-nyi tárolóhely található benne. Innen látja el a 150 literes villanybojler meleg vízzel a házat, itt moshat, teregethet a ház asszonya. A hűtésről-fűtésről légcsatornás, nagy teljesítményű inverteres klímaberendezés gondoskodik. A konyhában a főzőlap és a sütő is elektromos. A biztonságot mozgásérzékelős riasztórendszer felügyeli. A lakóhelyiségekben futnak a TV és internet kábelek. Bankhitel is felvehető az ingatlanra. Hívjon bátran, hogy a saját szemével láthassa: a házat csak a csend és nyugalom veszi körül! Bármely napszakban megtekinthető.
00a
00a1
00a2
00b
00c
00d
00e
További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!