Íme a XII. kerület legdrágább lakása

Íme a XII. kerület legdrágább lakása

Luxus, penthouse és persze XII. kerület. Tippeljen, mennyibe kerül a Hegyvidék jelenleg kínált, legdrágább lakása? Látványtervek és részletek, no meg a rekorder ár, most a blogon!

 

A XII. kerület legdrágább lakása: részletek!

 

“Megvételre kínálok Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen, 3700 m2-es telken jelenleg épülő, 4 lakásos társasházban, 266 m2-es első emeleti LUXUSLAKÁST, 318 m2-es fűtött, burkolt terasszal.

A XII. kerületi társasház kifejezetten csendes utcában, exkluzív, panorámás környezetben épül, kizárólag prémium kategóriás, a jelenlegi legkorszerűbb építészeti technológiák alkalmazásával és minőségi anyagok felhasználásával.

Az épületről

– mélygarázs szint: személygépjármű lejutása: gépkocsi liften keresztül történik.
15 db gépkocsi beálló, lakásonként 1-1 tároló helyiség, személylift a lakásokban áll meg.
– Földszint: 2 db lakás
– Első emelet: 1 db lakás
– Penthouse szint: 1 db lakás […]

Kulcsrakész állapot: 2023. I. negyedév. […]”

További részletek, fotók és ár a XII. kerületi szépségről az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?