Ilyen egy ragyogó, fiatalos lakás Zuglóban. Kell!

Ilyen egy ragyogó, fiatalos lakás Zuglóban. Kell!
Kellemes környék, jó közlekedés, nyugalom és madárcsicsergés. Mi kellehet még? Mondjuk egy teljesen felújított és ízlésesen berendezett lakás. Jöjjön egy 37,5 milliós otthon, a finomság szerelmeseink!

“Zuglóban, Alsórákos és Herminamező találkozásánál, a Kassai utca elején eladó egy felújított, 2 hálószobás + nappali konyhás, részben tetőtéri lakás, egy 6 lakásos, téglaépítésű társasház második emeletén.  A lakás bruttó alapterülete 75 nm, a nettó lakótér 61 nm.
A vételár részét képezi:- bútorozott, gépesített konyha (villany kerámia főzőlap, villany sütő, kivezetett elszívó, mosogatógép)
– új kondenzációs kazán (ARISTON) vezeték nélküli termosztáttal
– 2 db hűtő-fűtő légkondicionáló
– műanyag ablak, redőny, szúnyogháló
– VELUX tetőtéri ablakok árnyékolóval, fényzáró rolóval
– acél bejárati ajtó
– beltéri ajtók

A szobák bútorozottak, a bútorok megállapodás függvényében megvásárolhatók. A lakás K-Ny-i fekvésű, világos. A keleti fekvésű hálószoba csendes udvarra néz, a nappali-konyha és a másik szoba pedig az utcára.
A lakáshoz tartozik egy folyosón lévő tároló szekrény, a pincében egy saját, zárható tárolóhelyiség és egy közös biciklitároló is. A társasház karbantartott előkerttel és hátsó udvarral rendelkezik. Csendes, rendes lakóközösség. A ház előtt ingyenes a parkolás.
Közösköltség: 15.000,- Ft/hó.”

00

Verzió 2

01a

01b

02

03

04

05

06

07

További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!