Hoppá! 25 millióért is akad még hétvégi ház Kismaroson!

Hoppá! 25 millióért is akad még hétvégi ház Kismaroson!

A Dunakanyar egyik kedvenc településén, Kismaroson 25 millió forintért kínálnak eladásra egy nyaralót. Ráadásul a téglaépítésű házikó mellé újabb négyzetméterek kerülhetnek beépítésre. Bár mi már így is szerelembe estünk…
“Eladó Kismaros-Börzsönyligeten egy 515 nm-es belterületi építési telken álló nyaraló. A kivett hétvégi ház bruttó 32, nettó 23 nm, benne nappali, háló és előszoba; a tetőtérben még egy háló kapott helyet. A téglaépítésű, fával burkolt épülethez 10 nm-es télikert csatlakozik. Külön, ideiglenes épületben kapott helyet a konyha és a fürdőszoba. Mivel a telek Lke-4 építési övezetbe tartozik, ahol a beépíthetőség 30 %, így akár a két épület közötti rész beépítése, akár a hétvégi ház bővítése lehetséges. 

A telken vezetékes víz és 16 A áram van; gáz és csatorna a környéken nincsen, a szennyvíz emésztőbe távozik. A település központja kb 1,5 km-re van, az út az utolsó pár száz méteren földút, addig aszfalt. Kismaros központjából a zónázóval 38 perc alatt érünk a Nyugatiba. Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per-, igény- és tehermentes. Ha nyugodt, csendes helyet keres családja számára, ez az ősfás telek a romantikus házikóval lehet az ideális választás. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Kismaroson innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?