Hogy miért kerül 36 nm 67,9 millióba a Bazilika közelében? Mutatjuk!

Hogy miért kerül 36 nm 67,9 millióba a Bazilika közelében? Mutatjuk!

A Bazilika közelében kínált, 36 nm-es otthon négyzetméter ára meglepő lehet. Na de hát a lokációt és persze az Airbnb kiadásból származó bevételt is figyelembe kell venni…
“Ritka lehetőség a belváros szívében! Eladó ez a 36nm-es (a valóságban 40 nm-es) felújított lakás az V. kerület legnívósabb részén, a Bazilika szomszédságában. A város ezen részén kevés az eladó ingatlan. A társasház szintén kiváló állapotnak örvend.

Az ingatlanhoz tartozik egy privát, csendes belső terasz is. Közlekedése kiváló, hiszen a Deák Ferenc tér pár perc alatt elérhető, ahonnan a város bármely pontjára könnyedén eljuthatunk, a lakás mégis teljesen csendes. Parkolási/bérlési lehetőség van a háztól 30 méterre lévő parkolóházban. Befektetésre is kiváló, hiszen magas hozammal kiadható a lakás hosszú- vagy akár rövid távra. A lakás jelenleg is rövid távú kiadással üzemel. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Bazilika ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?