Hideg van? Nézegessen képeket egy kissvábhegyi mediterrán villáról!

Hideg van? Nézegessen képeket egy kissvábhegyi mediterrán villáról!

425 nm, 1 emelet, 4 szoba. Na meg a számos luxus felszerelés, kiegészítő és ami még a 265 milliós árba belefér. A foci VB tiszteletére jöjjön 11 fotó!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 265.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 425 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Egyéb fűtés

00

Leírás

XII KERÜLET ZÖLDÖVEZETÉBEN,eladó egy belső négyszintes újszerű állapotú LUXUS, GYÖNYÖRŰ, IGÉNYES INGATLAN!
Mediterrán villa legnagyobb lakásáról van szó, mely nettó 425 nm, 2003-ban épült, belső 2 szintes, Nappali plusz 3 szobás, 2 fürdőszobás, maximális felszereltségű, igényesen kialakított ingatlan!

-1. szinten 50 m2-es fitnesz teremnek és egy 90 m2-es vadászteremnek kialakított, férfi, női mosdóval, kandallóval, bárpulttal ellátott helyiség,
a földszinten szauna helyiség, amelyben található egy hagyományos finn szauna, egy exkluzív kialakítású üveg mozaikkal burkolt gőzkabin, két hidromasszázs zuhanypanellel ellátott zuhanyzó, pihenőtér, valamint a garázsban 4 gépkocsi-beálló

A lakás bejárati szintjén nagyméretű nappali-étkező-konyha helyiség található, innen nyílik a kizárólagos használatú igényes kialakítású kert rész és a terméskő burkolatú terasz is.

03

A galériaszinten a lakásban galéria-dolgozó, hálószoba, vendégháló, nagyméretű fürdőszoba, vendégfürdő, és két külön szeparált részből álló gardrób szoba lett kialakítva.

A nappaliban beépített, márvány kandalló került.

A lakás oldalfalai egyedi olasz márványpor alapú felületképzést kaptak, egyedi gipszstukkó díszítő elemekkel, a galéria szinten tiffany üveg bevilágítókkal, a belső ajtók cseresznyefa furnéros egyedi ajtók, a korlátok kovácsoltvas kialakításúak.

A földszinti padló burkolat meleg színű olasz kerámia burkolat, az emeleti padlóburkolat afrikai parketta, a fürdő burkolata természetes kő anyagú burkoló lapokból készült. Az tetőtéri mennyezet cseresznye színű faburkolattal készült.

02

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 425 nm
A lakás: 141 nm
– nappali+étkező: 30 nm
– konyha: 9 nm
– előtér: 4,7 nm
– WC+mosdó: 2 nm
– dolgozó+lépcső: 24,3 nm
– fürdő: 16 nm
– közlekedő: 7,6 nm
– háló: 22,1 nm
– vendég szoba: 13,2 nm
– vendég fürdő: 3,4 nm

A lakáshoz tartó egyéb:
– vadászterem 87 nm
– konditerem 50 nm
– szaunák és pihenő: 45 nm
– tárolók: 13 nm +21,6 nm
– 4 kocsibeálló :67 nm

00a

A lakások fűtésére és hűtésére MEDITHERM rendszert alkalmaznak a szükséges hőmennyiség függvényében oldalfalakon és a mennyezeten. A hideg padlóburkolatok mindegyike padlófűtéssel megoldott.