Három ékszerdoboz romantikusoknak, az északi határvidékről

Három ékszerdoboz romantikusoknak, az északi határvidékről

A romantikusok, az előrelátók és a múlt szerelmeseinek szíve egyaránt meg fog dobbanni a két soproni és az egy győri lak láttán, amelyek iránt kivétel nélkül gyengéd érzelmeket táplálunk. Ha ön az antik kincsek híve, ez a három ingatlan önre is hatni fog.

Az újépítésű, modern, high-tech otthonok előnye elvitathatatlan. De van az az ember típus, akinek az alábbi, kacskaringós, keskeny utcák, a néhol kissé málló vakolat látványa dobogtatja meg a szívét. Kincsek a megyéből, nem csak arany áron!

kisalfold_06-09

Győri kistérség, Győr , Győr-Belváros Városrész, 71 m2, 23.400.000 Ft

Győr-Belvárosában eladó egy 71 nm-es ,2 szobás , nagy erkélyes , téglalakás, liftes házban , saját tárolóval. Irányár: 23.4 MFt. Tel:20/9284807”

 

 

kisalfold_06-09a

Sopron-Fertődi kistérség, Sopron, 50 m2, 15.900.000 Ft

“Eladásra kínáljuk ezt a kényelmes társasházi lakást Sopron történelmi belvárosában. Ha szereti a hangulatos belvárosi utcákat és csendes lakást keres minden fontos közintézménytől egy karnyújtásnyira, megtalálta! A társasházi lakás jellemzői: történelmi városrész 80cm-es épített falazat, nyáron hűvös, télen kellemesen meleg, 1 emeleti csendes lakás – tágas nappali – 3nm-es terasz – korszerűsített gazdaságos központi fűtés – alacsony fenntartási költségek – galériázható – remek hőszigetelésű – saját pince és padlásrész – rendes lépcsőház, barátságos szomszédok Amennyiben a soproni lakás felkeltette érdeklődését, úgy kérem bővebb információkért hívja a +36 20 455 94 00-ás telefonszámot.”

kisalfold_06-09b

Sopron-Fertődi kistérség, Sopron , Belváros Városrész, 71 m2, 16.900.000 Ft

“Sopronban a belvárosban eladó egy 71 m2-es két szobás elsőemeleti lakás, melyhez tartozik egy 52 m2-es padlástér is. A padlástér beton födémes, így lehetőséget kínál további szobák, vagy helyiségek kialakítására. A szobák méretei belvárosi lakásokhoz méltóan nagy méretűek. A felújított fűtésrendszernek köszönhetően alacsony rezsivel üzemeltethető az ingatlan, mely egy nyuodt, belső udvari saját kölön zárható feljáróval megközelíthető. Gépkocsibeállási lehetőség az udvarban biztosított. Tömegközlekedés két perc sétára, a fontosabb egységek, melyek a napi szükségletekhez elengedhetetlenül fontosak, 5-10 perc kényelmes sétával elérhetőek. Az ingatlan kisebb felújítás után költözhető. A felújítás esztétikai jellegű, igény szerint egy tisztasági festésből megoldható. Jelen pillanatban bérlők lakják, tehát befektetési célra is kiválóan alkalmas, mivel a bérlők lehetőség szerint maradnának. Megtekintés, időpontegyeztetéssel.”

A három szépség árára kattintva számos fotón keresztülnézegethetjük a múlt nyomait és kincseit!