Mindig is egy tanyáról álmodott? Lehet, hogy megtaláltuk az igazit!

Mindig is egy tanyáról álmodott? Lehet, hogy megtaláltuk az igazit!

Akkor most vehet egyet egy panellakás áráért Domaszéken. Ráadásul napelemmel, sőt nem esik a földforgalmi törvény hatálya alá sem, így a kifüggesztésre sem kell várni. Ha szereti a csendet és nyugalmat, de nem akar lemondani a kényelemről sem, ez a rendezett, részben már felújított tanya tökéletes választás lesz Önnek.

„Domaszéken napelemes tanya mindössze egy panellakás áráért eladó

! Az ingatlan NEM TARTOZIK a FÖLDFORGALMI TÖRVÉNY hatálya alá, azaz nem kell kifüggeszteni adásvételkor !

—Please scroll down for English description—

Ez a vályog épületegyüttes nagyon jó állapotban maradt fent. A telek rendezett, teljesen körbekerített, költözhető állapotban van.

 

A lábazat, valamint a házrész bejárati oldala 1,5-es téglafalazással készült 5 cm szigeteléssel, a fal mögött a konyha, étkező és fürdő kapott helyett, azonban a 3 hátsó szoba az új műanyag ablakokkal továbbra is biztosítja a vályogház nyújtotta kellemes belső mikroklímát.

A tanya elektromos ellátását a bevezetett áramon kívül 10kW napelem biztosítja, amely a ház teljes energiaigényét fedezi.

40 méteres fúrt kút és hidrofor biztosítja a vízellátást, a melegvizet villanybojler állítja elő, a főzéshez palackos gázt tud az tanya új gazdája használni. A fűtés történhet elektromos fűtőtestekkel valamint fatüzeléses kályhával is.

A melléképületek egyikében egy 42 m2-es garázs került kialakításra, a bejárat mellett pedig az eredeti pincét és górét is megtartotta a jelenlegi tulajdonos. Két további melléképület 21 m2 és 29 m2 területével elegendő helyet biztosít pakolásra, vagy újabb lakrész kialakítására.

Ha szereti a csendet és nyugalmat, de nem akar lemondani a kényelemről sem, ez a tanya tökéletes választás lesz Önnek..

További otthonok az  ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.