Ha elfér 18 nm-en, 100 Ft-ért gusztusos albérletben lakhat a Széll Kálmán téren!

Ha elfér 18 nm-en, 100 Ft-ért gusztusos albérletben lakhat a Széll Kálmán téren!

Vannak országok, ahol a mikro-apartmanok már hétköznapinak számítanak. Számunkra 18 nm még mindig ijesztően kevésnek tűnik. De az az igazság, hogy a tervezők, befektetők és kivitelezők rájöttek, hogyan lehet élhető, kellemes, multifunkciós tereket létrehozni, akár ekkora helyen! Mutatunk egy szuper, budai példát!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 100.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 18 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Felújított

Leírás

Kivételes lehetőség a Széll Kálmán téren! Azonnali költözéssel bérelhető az egyik mini apartman! Hosszútávú bérlésre kínálok egy minden igényt kielégítően, kiváló minőségben és maximális kihasználhatósággal kialakított első emeleti ingatlanban lévő 5 db mini apartman egyikét.
00
00a
Az apartmanok mindegyike saját konyhával és zuhanyzóval felszerelt, a rendelkezésre álló helyek kényelmes kihasználásának figyelembe vételével alvó galéria került kialakításra. Ezen kívül a közösségi térben található egy közös konyha beépített főzőlappal és mosó-szárítógéppel és 2 db zárható, ablakos, wc kézmosóval. Ez a kis “ékszerdoboz” kiválóan alkalmas egyedülállóaknak, de természetesen 2 fő részére is bérelhető. Az apartman 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj ellenében, egy éves bérleti szerződéssel azonnal költözhető!
A rezsi 1 fő estén FIX 20.000 Ft, 2 fő esetén FIX 40.000 Ft, ami minden felmerülő költséget tartalmaz ( korlátlan vízhasználat, villany, gáz, közös költség, internet)
01
01a
02
03
04
05
További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!