Forgatási helyszínnek tűnik, de ez egy eladó, normális családi ház…

Forgatási helyszínnek tűnik, de ez egy eladó, normális családi ház…

Annyi részleten ámultunk el, hogy kár lenne belevágni felsorolni. Beszéljenek helyettünk a képek! Azért az abszolút kedvenc apróságunk a templom torony látványa… Egy 269,9 milliós, 840 nm-es ház a XII. kerületből!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 269.900.000 Ft
  • Alapterület: 840 nm
  • Telekterület: 3900 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

XII. kerület határán, Budakeszin a Makkosi út végén, osztható 3900 m2 telken fekvő villa eladó! A Szabadsághegy nyugati lejtőjén, Csillebércnél, a kalandpark szomszédságában de már Budakeszin, 3900 m2-es ősfás telken egy 1996-ban épített déli fekvésű, napfényes, 840 nm-es lakóterületű villa eladó.
A ház külső és belső megjelenése Makovecz Imre stílus jegyeit is hordozza de végső munkálatokat Krizsán András Ybl-díjas építész fejezte be. Az ingatlan nyugalmat sugárzó, nagy méreteivel ellentétben igazán családias de ugyanakkor reprezentatív megjelenésű. Bejárata műkő, kőbabás korláttal szegélyezett. A teraszról csodálhatjuk a parkosított kertet, az Angyalok Királynéja templomot. Kerti összejövetelekre lehetőség van a 100 nm-s teraszon és közben pihentetjük szemünket a rózsákon és a kerti szökőkúton. A hátsó kertrészben egy nagyméretű medence is található, melynek egy részét befedték.
00a
00b
Belépve a házba, impozáns látvány tárul elénk, az előtér és a az emeleti szintre vezető márványburkolatú lépcső látványa. A nappaliban elénk tárul a fölötte kialakított, 95 nm-es alapterületű, 12 méter belmagasságú nappali, üvegkupola. A nappali egyik részén a Tv szoba kandallóval található, ahonnan elegáns falápcső vezet az oszlopokkal alátámasztott kerengőre, valamint az itt kialakított dolgozó szobára. A nappaliból nyílik a nagy hálószoba, egy impozáns fürdőszobával és gardrób-helyiséggel. A földszint másik részében egy hatalmas ebédlő szolgálja a tulajdonosok kényelmét, valamint ennek szomszédságában két hálószoba található egy fürdőszobával. A személyzet számára egy kisebb lakrész van kialakítva a konyhával. Az emeleti szinten további szobák alakíthatóak.
A pinceszinten találjuk a kiszolgáló helységeket (mosókonyha, tárolók), valamint több nagyméretű autó számára kialakított gépkocsitárolót. Az eklektikus csillárok és az aranylapokkal díszített mennyezet, valamint az ajtók kézzel festett díszítése, mind emeli a villa eleganciáját.
01
01a
01b
02
03
További képek az eladó, fantasztikus családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!