Földszini, kis kertes lakás a Gellérthegyen! Nagyon kéne!

Földszini, kis kertes lakás a Gellérthegyen! Nagyon kéne!

A pándémia jó eséllyel sok fővárosit megtanított arra, mekkora értéke van egy-egy erkélynek, terasznak. Hát még egy kis kertes saroknak! A Gellért-hegyen, a Citadellától pár perc sétára kínálnak megvételre egy lakást, amelyből csodás oázis lehet a nagyvárosban!

Kertes életérzés a lüktető Buda közepén

 

“Megvételre Kínálok A Schweidel utcában Egy Kertkapcsolatos, Teraszos, 42 M2-Es, 2 Szobás, NAPFÉNYEs, CSENDEs, Zöldre Néző, Otthonos Lakást! Rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 1930-as években épült, 2 szintes, tégla építésű társasház földszintjén. Az utcától nézve magasságban mondhatni 3. 4. emeleten található a kertes lakás. Délnyugati fekvésének köszönhetően gyönyörű napos szinte egész nap.

Az ingatlan jó állapotú, igény szerint felújítható. Szobái faparkettásak, melyek szép állapotban vannak, csiszolható, lakkozható, a többi helyiség járólappal burkolt. Konvektor fűtőtestei nem rég cserélve lettek, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. Új villanyvezetékeket húztak be ahova szükséges volt. A fürdőszoba egyben található a wc-vel, ezt igény szerint felújítandó. Konyhabútor marad, ablakos a konyhája. Bejárati ajtón kilépve egyből a 18 m2-es teraszra jutunk ki, mely nagyon hangulatos, zöld kertes sarokkal van körülvéve. A csend és a nyugalom garantált! Nappalija 19 m2, hálószobája 9,4 m2. Belmagasság 287 cm.

A fűtés átalánydíja 6.000 Ft, egyedi mérős! Közös költség 5.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hideg vízhasználatot és a szemétdíjat is. Tartozik a lakáshoz egy 10 m2-es saját pince tároló helyiség. Per és tehermentes a kertes kis ingatlan, egy tulajdonosa van és azonnal költözhető. Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és villamos. A közelben megtalálható iskola, óvoda, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, stb.”

 

További képek és részletek a kertes budai lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?